Šport
33 ogledov

Löw ostaja selektor elfa

Joachim Löw Nemčija Euro 2016 EPA
Svetovni prvaki so tokrat izgubili v polfinalu evropskega prvenstva, selektor Joachim Löw pa bo vsaj še dve leti vodil elf.

Joachim Löw ostaja nemški selektor do leta 2018, ko mu poteče sedanja pogodba, je sporočila Nogometna zveza Nemčije (DFB) po pogovoru med Löwom in predsednikom zveze Reinhardom Grindlom. Nemčija, svetovna prvakinja, je na pravkar končanem evropskem prvenstvu razočarana izpadla v polfinalu, kjer jo je ugnala gostiteljica Francija.

"Velik turnir je vedno prelomnica. Tudi tokrat je tako, še posebej po tem, ko smo bili po polfinalu vsi razočarani. Na turnirju smo imeli najmlajšo ekipo, ki ima še vedno velik potencial. Prepričan sem, da nam bo pripravila še veliko veselja. Zadovoljen sem, da bom te fante vodil tudi na svetovnem prvenstvu leta 2018 v Rusiji," je po pogovoru dejal Löw, ki je na čelu nemške reprezentance že vse od leta 2006.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.