Slovenija
20 ogledov

Logitech predstavil za udobje zasnovano brezžično miško M280

Miška logitech Računalniške novice
Logitech je razkril Logitech brezžično miško M280 z zaobljeno zasnovo, ki vašo roko usmerja v naravni položaj.

S svojo asimetrično obliko, širokim koleščkom za boljšo izkušnjo pomikanja in Logitechovim naprednim optičnim senzorjem za izboljšano natančnost in odzivnost je ta miška primerna za vse vaše potrebe, ne glede na to ali trdo delate ali pa samo brskate po internetu.

"Pri količini časa, ki ga vsak dan prebijemo pred namiznimi računalniki, prenosnimi računalniki in tablicami, je nadvse pomembno, da so naše vhodne naprave udobne za uporabo," je povedal  Denis Fayolle, vodja kategorije izdelkov miške v državah EMEA pri Logitechu. "Za izdelavo Logitech brezžične miške M280 smo uporabili postopek ročne izdelave in s to tehniko nam je uspelo ustvariti dinamično, zaobljeno obliko z mehkim gumijastim oprijemom za naraven občutek udobja v roki.”

Logitech brezžična miška M280 je združljiva z vsemi večjimi operacijskimi sistemi ter ima integriran senzor za natančno sledenje in gladek nadzor nad kazalcem. Zahvaljujoč naprednemu energetsko učinkovitemu inženiringu  miška samodejno vklopi način spanja, kadar je ne uporabljate, in tako med polnjenji zdrži dlje časa. Polega tega Nano sprejemnik poskrbi za zanesljivost kabla in priročnost brezžične svobode. S svojim modernim dizajnom in možnostjo različnih barv se ta miška zlahka vklopi v vsako delovno okolje.

Za Logitech brezžično miško M280 se pričakuje, da bo v državah EMEA na voljo v začetku septembra 2014, po predlagani maloprodajni ceni 29,99 €. Za več informacij prosimo obiščite www.logitech.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.