Šport > Nogomet
21 ogledov

Londončani poslali ponudbo za Iličića

josip iličić EPA
Potem ko se je zanj neuspešno potegovala Bologna, se je za Josipa Iličića ogrel še londonski Tottenham, poročajo italijanski in angleški mediji.

Slovenski reprezentant Josip Iličić se je znašel na seznamu želja angleškega prvoligaša, kjer se je zanj ogrel trener Mauricio Pochettino.

Tottenham je za prestop napadalnega vezista pripravljen plačati osem milijonov evrov, s čimer bi Italijani realizirali izgubo, saj so za njegov prestop iz Palerma odšteli milijon več.

Fiorentina za Iličića zahteva najmanj deset milijonov evrov, zato so možnosti, da bi pristala na dogovor s Tottenhamom, izredno majhne, razen če bi angleški prvoligaš v pogajanja vključil katerega izmed svojih nogometašev, domnevno Vlada Chirichesa.

Italijanski La Nazione poroča, da so se pri Tottenhamu navdušili nad slovenskim reprezentantom, ki ga je angleški Metro poimenoval kar ''čarobni vezist z svilnatim delom nog in izjemno tehniko''.

Iličić je v zaključku lanske sezone dosegel sedem golov na devetih tekmah in znova vzbudil pozornost evropskih klubov. Po poročanju Tuttomeactoweb je ponudba za Iličića že prispela na naslov trenerja Paula Souse, ki naj bi bil, kot trdi italijanski medij, prodaji naklonjen.

Žoga je na strani Fiorentine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.