Magazin > VIP
22 ogledov

Lopezova: "Zlorabljali so me“

Jennifer Lopez Profimedias
Zvezdnica Jennifer Lopez je napisala avtobiografijo, v kateri je med drugim razkrila, da so jo njeni nekdanji partnerji „čustveno zlorabljali“.

V knjigi True Love (Resnična ljubezen) se je pevka Jennifer Lopez, ki je med drugim intimno prijateljevala z Benom Affleckom in Puffom Daddyjem, razpisala o svojih travmatičnih zvezah.
"Naokoli nisem nikoli hodila z modrico na očesu ali krvavo ustnico, kljub temu lahko rečem, da sem se v nekaterih zvezah počutila zlorabljeno: mentalno, čustveno in verbalno. Vem, kako je, če partner s tabo grdo dela,“ je povedala 45-letnica, za katero so že trije propadli zakoni. Poročena je bila z Ojanije Noem, Crisom Juddom in Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka. 

Lopezova je v knjigi med drugim opisala trenutek, ko je spoznala, da je njenega zakona z Anthonyjem konec. Bilo je med snemanjem. "Ravnokar sva praznovala sedmo obletnico poroke. Ljudje so mislili, da je v zvezi vse v redu, a v resnici ni bilo tako. Moja zveza se je končala in bilo me je strah. Moje srce je podivjalo in imela sem občutek, da ne morem več dihati … Ob meni je bila moja mati. Povedala sem, da z Marcom ne morem več živeti. Nato sem zajokala,“ je povedala zvezdnica, ki svojega trenutnega življenja ne more prehvaliti, saj je spoznala, da "v življenju nismo žrtve“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.