Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Lovil jo je okrog avta, vlekel za lase in zabodel v vrat

nov policijski avto Anže Petkovšek
22-letnico je lovil okoli avtomobila, vlekel za lase in zabodel v vrat, pravi domačin.

Včeraj je prišlo do tragedije v Ribnici, saj je okrog pol enih popoldan 25-letnik z nožem ubil  22-letnico in nato še sebe

Kot poroča Dnevnik, je šlo za prijatelja in občasna partnerja, do umora pa je prišlo na parkirišču le kakih sto metrov do njenega doma. Pokojna naj bi bila večkrat v zvezi in se večkrat razšla, vzrok tragedije pa naj bi bilo ljubosumje. 

Dekle naj bi 25-letnik tik pred umorom lovil okoli avtomobila, nato pa naj bi jo ujel ter jo večkrat zabodel. Pred tem naj bi jo na parkirišče zvabil z izgovorom, da se morata pogovoriti, dekle pa naj bi tja prišlo s svojim avtomobilom, čeprav je povsem blizu doma. 

"Okoli avta sta se lovila, on pa jo je tudi vlekel za lase. Nato jo je z nožem po vratu," je za Dnevnik povedal eden izmed domačinov, morilca pa naj bi motilo predvsem, da je želela 22-letnica na študj na Obalo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 24
  • Matejka Tomazin 21:33 27.december 2016.

    Well played. Lahko je drugim komentirati in pozabiti, da je obicjano moski precej mocnejsi fizicno. Zato moramo biti zenske mocnejse v obracanju situacije z besedami.Malo srece in malo spretnosti, pa se je dobro koncalo.Well played indeed

  • mp5 20:32 27.december 2016.

    Jack, a spet iščeš dlako v jajcu. Tebe bo še matilda obšla, k ji boš tolk moraliziral.

  • Zmago 20:05 27.december 2016.

    Bedak ti poglej raje "ambicije" žensk iz območja od koder prihajajo migranti !!