Šport > Nogomet
88 ogledov

Spalletti noče ujeziti Handanovića

luciano spalletti EPA
Trener Interja Luciano Spalletti je demantiral govorice, da želi v Milano pripeljati vratarja Wojciecha Szcesnyja, s katerim sta lani sodelovala v Rimu.

Poljski vratar Wojciech Szcesny in španski vezist Borja Valero naj bi bila na pragu prestopa k Interju, vendar bo moral trener milanskega kluba Luciano Spalletti prej prodati katerega od svojih igralcev.

Fiorentina za Valera zahteva 10 milijonov evrov, kar pa ni v skladu s finančnim fair-playom milanskega kluba. "Borja je nogometaš, ki smo mu sledili že pri Romi. Tudi Inter ga je opazoval še pred mojim prihodom," je priznal Spalletti, nato pa zanikal, da sta italijanska prvoligaša pred dogovorom.

"Vem, da bo poleti zamenjal klub, a za zdaj smo preskrbljeni na tem položaju. Zagotovo pa gre za igralca, na katerega je možno računati," je dodal 58-letnik.

"Ali me želite spreti z igralci?"

Spalletti naj bi želel v ekipo pripeljati tudi vratarja Szcesnyja, sicer člana Arsenala, s katerim sta lani sodelovala v večnem mestu, kamor ga je pred dvema letoma poslal Arsene Wenger.

samir handanović | Avtor: EPA EPA
"Imamo Samirja Handanovića, ki je zelo izkušen in močan. Delal sem z njim in poznam njegove kvalitete. Ali me želite spreti z mojimi igralci?" je dejal trener Interja.

"V prihajajoči sezoni si želimo doseči pomembne rezultate. Imamo močno ekipo. Upoštevali bomo, koga imamo in kdo mi je všeč. Potem bomo v skladu s finančnim fair-playom poskušali izboljšati ekipo, vendar se bomo prej osredotočili na prodajo. Na pogled se zdi, da bo Juventus, Romo in Napoli nemogoče ujeti, saj bo težko doseči dodatnih deset zmag v sezoni. Naš cilj je, da z Interjem spet pišemo zgodovino, kakršno si zasluži," je sklenil Spalletti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.