Šport > Košarka
66 ogledov

Dončić: Zame nikoli ni bilo vprašanje

Luka Dončić Profimedias
Eden najbolj nadarjenih košarkarjev v Evropi, Ljubljančan Luka Dončić, je v pogovoru za Radio Slovenija dejal, da bo s ponosom oblekel dres Slovenije in da želi v družbi z Goranom Dragićem na letošnjem evropskem prvenstvu osvojiti medaljo.

Čeprav pravila pri Realu Madridu velevajo, da igralec pred dopolnjenim osemnajstim letom starosti ne sme dajati intervjujev za medije, so pri španskem klubu naredili izjemo. 

Košarkarski strokovnjak na Valu 202 Franci Pavšer je dobil priložnost, da kot prvi slovenski medij opravi pogovor z Luko Dončićem.

Želi medaljo

V približno desetminutnem intervjuju, ki je bil na Valu 202 objavljen v ponedeljek zvečer, je Dončić med drugim povedal, da bo zagotovo igral za Slovenijo in da komaj čaka, da bo moči združil z zvezdnikom lige NBA Goran Dragićem

"Zame nikoli ni bilo vprašanje, za katero reprezentanco bom igral. Vedno sem želel igrati za Slovenijo in tako sem tudi obljubil Košarkarski zvezi Slovenije. Komaj čakam, da bom zaigral z bratoma Dragić in ostalimi slovenskimi košarkarji. Hočem osvojiti medaljo na evropskem prvenstvu," je dejal Dončić.

V pogovoru je Dončić govoril še o pravkar opravljenem izpitu za avto ter želji, da bi ga sam upravljal, o dobri prodaji dresov s številko 7 in njegovim imenom, o popolnem zaupanju, ki ga ima v trenerja Reala Madrida Pabla Laso ter o pogovorih za medije, ki jih doslej ni smel dajati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.