Šport > Košarka
30 ogledov

''Dr. Dončić'' prevzel španske medije

luka dončić real madrid Youtube
Biser madridskega Reala, 16-letni Luka Dončić, je bil glavni junak zmage nad Basketom iz Bilbaa (99:92). Slovenski košarkar je v 22 minutah zbral 15 točk, šest skokov in štiri podaje, ob tem pa navdušil še z atraktivnim zabijanjem.

Luka Dončić je na najboljši možen način upravičil zaupanje trenerja Pabla Lasa in se dokazal kot eden nepogrešljivih členov španskega košarkarskega velikana.

''Dončić doktor v Miribilli,'' so zapisali na uradni strani najmočnejšega košarkarskega tekmovanja na Pirenejskem polotoku.

Slovenski košarkar je na tekmi španske lige ACB z moštvom iz Bilbaa dosegel 15 točk, šest skokov in štiri podaje, vseskozi pa je bil gonilna sila Reala, ki je na koncu tudi po zaslugi njegove trojke v izdihljajih srečanja tekmo varno pripeljal do konca (99:92)

Največ pozornosti je požela Dončićeva poteza v drugi četrtini, ko je sam potegnil proti obroču in nasprotnika zmedel s finto v desno, nato pa z atraktivnim zabijanjem povišal na pet točk prednosti gostujoče ekipe. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.