Magazin
330 ogledov

Luka in Franko naj bi kradla revnim otrokom

franko, luka Voyo
Aneta je kot sedma tekmovalka zapustila Survivor. "Že doma so mi rekli, da me bodo čustva in jezik pokopali,“ je povedala, še preden so tekmovalci začeli z nominacijami.

aneta | Avtor: Voyo Voyo
Aneta si je s tožarjenjem zaprla vrata v naslednji krog. Zamerila se je celo svojemu velikemu "prijatelju“ Sandiju, ki je bil mnenja, da je z "mešanjem štren“ izdala svojo skupino zaveznikov.

Spomnimo. Aneta in njeni sotekmovalci so za nagrado dobili možnost, da obiščejo otroke treh revnih družin in jih obdarijo. Ko so prišli nazaj v kamp, pa je temnolaska opazila, da imata Franko in Luka čokoladico, ki bi jo morala dati otrokom. Aneto je to globoko užalostilo, saj je bila prepričana, da sta Franko in Luka čokolado ukradla. O tem dogodku je obvestila ostale člane skupine in začela lobirati za njun odhod.

Luka in Franko sta se branila, češ da je čokolada ležala na tleh in da sta jo zato vzela, a Aneta se ni pustila prepričati. "Pobereš in daš naprej,“ je njun izgovor pokomentirala in ignorirala Simonina svarila, naj ne zaupa Sandiju, saj se je obrnil proti njej. Tudi Jurij je Aneti zameril, da je blatila Luko in Franka: "Zgodbo je prikazala preveč škandalozno,“ meni najstarejši tekmovalec.

Aneta bi sicer po vsej verjetnosti še ostala v igri, če bi držala jezik za zobmi, a sedaj že nekdanja tekmovalka Survivorja pravi, da jo je ta čokoladica preveč obremenjevala.

Komentarjev 1
  • Janez_53 17:15 15.oktober 2016.

    Neverjetno, kakšna podobnost med Survivorjem in Slovenijo! Tisto, ki je opozorila na podlost, ki sta jo napravila Luka in Franko, so tekmovalci izločili iz tekmovanja, lumpa, ki sta revežem UKRADLA čokolado, pa ostajata spoštovana človeka!!! FUJ, TEKMOVALCI! Pokazali ste svoje prave obraze!