Svet
11 ogledov

Luknja za 700 evrov brez stroškov

Sobica Profimedias
Študentka je med iskanjem sobe v Londonu naletela tudi na ta prizor.

Alex Lomax, 23-letna študentka, je med ogledovanjem sob v Londonu naletela tudi na "sobico", ki ni vredna tega imena. Lastnica ji je za okoli 700 evrov (500 britanskih funtov) ponujala shrambo, v kateri je dovolj prostora le za jogi, nekaj obešalnikov in poličko.

Med oglasi jo je našla kot opremljeno sobo s posteljo, najemnina pa ni vključevala stroškov v višini 85 evrov (60 funtov). "Iščemo prijazno, odprto osebo, ki ne tiči v svoji sobi, da se nam pridruži v hiši v Claphamu (predel na jugozahodu Londona)," je bilo zapisano v oglasu.

Lomaxova je fotografije objavila na Twitterju. "Ne vem veliko o trgu nepremičnin," je povedala. "Druge sobe niso bile primerne zame, a z njimi ni bilo nič narobe. Posvarili so me, da bo drago. Bila sem pripravljena več plačati, tudi za to, da si sobo delim, a to, kar ponujajo tukaj, je preprosto smešno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.