Magazin
43 ogledov

Big Brother: Alma na koncu z živci

alma Voyo
Alma se je zaradi Jasmina bridko jokala.

alma, erik | Avtor: Voyo Voyo
Maša je v sinočnjem Big Brother klubu pokritizirala Jasminovo obnašanje do Alme. Golobčka sta se po tem govoru poskušala pogovoriti. Jasmin je prepričan, da je pred celo Slovenijo izpadel "slab človek“, ker se ves čas prepirata, za kar je večinoma kriv on. "Zame nisi slab človek. Želim, da spustiš da zid,“ mu je na to odgovorila Alma. Jasmin, ki še vedno na glas sanja o bivši punci, pa Alme očitno ne želi spustiti bližje k sebi. "Mogoče so ta čustva zaljubljenost, a očitno je to premalo,“ je priznal.

Alma se je nato razjokala v Erikovem objemu. "Bolj se trudim, bolj se mi 'kajle' zabijajo. Meni je res lepo, ko sem z njim. Dajem svoj maksimum. Kot sem rekla od samega začetka – na koncu bom jaz prizadeta. /.../ Ne vem, kaj naj si mislim. Imam občutek da beži. Na glas govori, da ima rad bivšo ... Jaz se zelo hitro navežem, čeprav tega ne pokažem. Njega postavljam na prvo mesto, nase pa pozabljam.“

Bi se morala Alma od Jasmina umakniti ali ima ta simpatija prihodnost? To pravi njena mama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.