Magazin
24 ogledov

Big Brother: S temi besedami je dal Almo na čevelj

jasmin, alma Voyo
Jasminu Mašine besede ne gredo iz glave. Končno je zbral pogum in Almi povedal, da ne želi biti z njo v zvezi.

Maša je v Big Brother klubu s svojim nagovorom Jasmina zadela v srce. "Jasmin, nenehno ponavljaš, da si na koncu dneva človek. Zanima me, zakaj se tega pri Almi ne držiš," je izjavila, Almi pa položila na srce, naj začne razmišljati s svojo glavo.

Alma je namreč v Jasmina zaljubljena do ušes. Izjavila je, da v Jasminu vidi svojega fanta, a jo je mladenič popravil: "Nisem tvoj fant. Sva le skupaj."

"Veš, kaj je hotela s tem povedati, da začni razmišljati s svojo glavo? Da končaš z mano. In jaz to hočem. Ker zaradi tebe bom izpadel slab človek. Kažejo le najine prepiri in zaradi tega sem na koncu slab človek,“ je Jasmin v zasebnem pogovoru povedal Almi, ki pa se ni pustila tako hitro odgnati. Pravi, da si od Jasmina želi le malo pozornosti. Jasmin jo je opomnil, da tega od njega ni dobila … "Morda pa ti je hotela povedati, da delaš napako," se je spraševala mladenka, Jasmin pa je vztrajal, da je Maša govorila o prepirih.

"Ne želim se prikazati kot slab človek. Že več ljudi me je opozorilo, da se do tebe ne obnašam lepo," je nadaljeval, na Almino vprašanje, zakaj svojega obnašanja ne spremeni, pa odgovoril: "Ne morem.“

"Ves čas govoriš, da so čustva, a tega ne pokažeš," je bila žalostna svetlolaska, a Jasmina ni omehčala. "Razmisli o naju. Pa mi pojutrišnjem povej, ali se splača. /.../ Ne bom se za nobenega spreminjal. S tabo sem slab človek. Moj odnos do tebe ni ničemur podoben."

Preden je Alma odvihrala iz sobe, ji je Jasmin še zelo jasno povedal, da noče biti z njo. "Nisi popolna. /.../ Hočeš najbolj iskreno. Jaz se ne vidim s tabo čez deset let. To je največji problem. Kakor koli pogledam, ne vidim se."

Alma se je nato v joku zatekla k Eriku. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:33 19.maj 2016.

    Kok ne maram k je folk tak: "Nisem tvoj fant. Sva le skupaj."In pri fantih in pri puncah...tole je res en podn no. Mu dam pa prav da je vsaj zdaj povedal kar bi sicer moral že veliko prej...