Magazin > Bizarno
28 ogledov

Draga, prosim, razpakiraj me!

Moški v škatli Shutterstock
Neki Kitajec je svojemu dekletu po pošti poslal – samega sebe, pri tem pa skoraj umrl.

Hu Seng si je zamislil nadvse nenavadno rojstnodnevno presenečenje za svoje dekle Li Vang. Poslal ji je namreč velik paket, v katerega je njegov prijatelj zapakiral kar njega samega. Vendar se žal ni vse odvilo po načrtih. V nasprotju z načrtovano polurno vožnjo do njegove izvoljenke se je zaradi zmešnjave z naslovom njegovo potovanje v škatli razvleklo na skoraj tri ure. In ko je dekle nazadnje le prejelo paket in ga odprlo, je v zapečateni škatli našlo svojega nezavestnega ljubimca, ki se je skoraj zadušil. Kitajka je nemudoma na pomoč poklicala reševalce.

"Nisem vedel, da bo trajalo tako dolgo. Poskusil sem izdolbsti luknjo v škatli, vendar je bila predebela, nisem pa želel uničiti presenečenja s kričanjem," je zatem priznal osramočeni zaljubljenec, medtem ko so iz kurirske službe povedali, da niso vedeli, da se v škatli nahaja človek, saj v tem primeru ne bi nikoli pristali na njegovo idejo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.