Magazin > Bizarno
1799 ogledov

Hrvat zaradi anastezije dobil bolečo erekcijo

Neven Ciganović Facebook Neven Ciganović
Neverjeten zaplet lepotne operacije.

Neven Ciganović, hrvaški stilist, ki se dejstva, da je odvisen od lepotnih operacij, ne sramuje, se je pred kratkim odločil za še en lepotni poseg.

Britanska televizija Channel 4 se je odločila posneti dokumentarni film o hrvaškem stilistu, ki ljubi lepotne operacije. Za film se je odpravil v Iran, kjer naj bi imel še eno operacijo nosu. Z njim je šla tudi snemalna ekipa. "Nismo snemali operacije, ampak samo posvet z zdravnikom. Dali so mi splošno anastezijo, na katero sem odreagiral, kakor pač sem," je za portal 24sata povedal 45-letnik.

Po tem, ko je anasteziolog stilista uspaval, je prišlo do pri priapizma – boleče  in dolgotrajna erekcija, ki ni posledica vzburjenosti.  Modni stilist je bil v bolečinah še naslednjih nekaj dni in se trenutno zdravi v beograjski bolnišnici. Hrvaški zdravniki so mu želeli pomagati in ga celo dvakrat operirali, a se stanje še kar ni izboljšali, zato so ga poslali v Beograd, kjer je imel še tretjo operacijo.

Neven pravi, da je želel še eno operacijo nosu zaradi zdravstvenih težav, ki jih ima zadnjih 22 let, odkar je operiral nos. A je zdravnike prosil, če mi nos še malo poravnajo in polepšajo. A žal do sprememb na nosu ni prišlo zaradi zgoraj omenjenega zapleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice