Magazin > Bizarno
23 ogledov

Psa hotela poslati kar po pošti

Slika je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Neka Američanka je hotela na 1.770 kilometrov dolgo pot poslati mladega psička. Zapakirala ga je v škatlo in ga poskušala iz Minneapolisa kot darilo za rojstni dan poslati v Atlanto.

Stacey Champion je na škatlo zapisala: "To je darilo za tvoj 11. rojstni dan." Ko je paket predala poštnim uslužbencem, jim je pojasnila, da morajo biti s paketom previdni, saj je v njem "občutljiva vsebina". Dodala je še, da jim ni treba skrbeti, če bodo iz nje prihajali glasovi, saj je vanjo dala robota.

 

A k sreči je paket nekemu poštnemu uslužbencu postal sumljiv. Iz škatle je namreč zaslišal cviljenje in praskanje, zato je škatlo hitro odprl in iz nje rešil štirimesečnega psička. Glede na to, da bi dobro zapečatena pošiljka do naslovnika potovala skoraj dva dni, bi psiček v njej zagotovo umrl.

 

"Pomislite, kakšno travmo bi doživel otrok, ko bi odprl rojstnodnevno darilo in v škatli našel mrtvega psička," je bila šokirana predstavnica policije Angela Dodge. Nepremišljeno Američanko zdaj čaka zagovor pred sodnikom zaradi okrutnosti do živali. Mladega psička Guessa pa so odpeljali v zavetišče za živali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.