Magazin > Bizarno
2165 ogledov

Razočarana nad moškimi se je poročila s psom

ženska pes
Imata celo "naraščaj".

Wilhelmina Morgan Callaghan, 43-letna Irka, se je pred osmimi leti poročila s svojim psom, ki sliši na ime Henry Frederick Stanley Morgan. Ko je prebirala o zanimivostih, povezanih s psi, je naletela na zgodbe lastnikov, ki so se odločili za tak korak. 

Poroko sta izvedla prek spletne strani, njena prijateljica Rebecca pa je bila njuna priča. Kljub temu da takšne poroke niso pravno veljavne v Veliki Britaniji, imata dokazilo o njunem duhovnem zakonu, piše Mirror. 

Henry je popoln partner, meni Wilhelmina, ki je obupala nad moškimi. Vedno je na voljo za stiskanje, je zvest, prijazen in jo podpira. Zaradi njega je uspešno prebrodila težke trenutke v svojem življenju. Po poroki je namreč izgubila službo v mrtvašnici, poplavilo ji je tudi hišo. 

Njuno skupno življenje je včasih naporno tudi zaradi njunih "otrok". Z njima namreč stanuje še deset psov. Živali se med seboj razumejo. Če pa pride do napetosti, je prav Henry tisti, ki prevzame vlogo mirovnika, pravi Wilhelmina. 

"V nasprotju z drugimi zakoni, ki razpadejo, vem, da bom s Henryjem do konca življenja. Ljudje mislijo, da sem nora, a zame je to popolno," o zakonu pravi Wilhelmina. 
 

Komentarjev 1
  • Janez_53 09:33 15.oktober 2017.

    Kako pa kaj spolno življenje v "zakonu", čudakinja? Po moje bi bilo pametno, če bi obiskala kakšnega dobrega psihiatra.