Magazin > Bizarno
327 ogledov

Tale selfie vam bo pognal strah v kosti

fotografija, ogledalo Facebook
Le ena od mnogih romantičnih fotografij, ki se širijo po Twitterju? Še enkrat jo poglejte.

Andy Fuentes je na Twitterju objavil selfie parčka, ki se objema pred zrcalom. Na prvi pogled je posnetek videti kot navadna romantična fotografija, če pa ga boste pogledali malo bolj natančno, vidite, da se v ogledalu vidi dekletov obraz, četudi mu kaže hrbet.

Posnetek je mnogim uporabnikom Twitterja pognal strah v kosti. "Zbriši,“ je zahteval eden od mnogih prestrašenih komentatorjev, nekdo drug pa je objavil možno razlago. "Ljubim dekle, čeprav je po horoskopu dvojček,“ je zapisal. Se fotošopirana fotografija res nanaša na astrološko znamenje? Vseh skeptikov ta razlaga ni prepričala, Andy, ki je posnetek objavil, pa se na komentarje ni odzval.

Komentarjev 8
  • wolf.ata 16:00 17.maj 2017.

    sestra dvojčica in njen fant ali pa zadaj na sliki dodana samo glava sestre dvojčice,ker če bi bilo ogledalo bi bila slika drugačna ali slika na steni od prej v drugačnem položaju kot ta spredaj v objektiv pa vse zajeto

  • erikkk 15:49 17.maj 2017.

    tud jst mislim da že prej posneta je slika

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:44 17.maj 2017.

    Kok so eni ljudje neumni....Preveč filmov gledajo pol pa začnejo vrjet traparije..(nekateri). Ravno tako k se folk kr klovnov boji..kao da so vsi psihopatski morilci tko k v filmih al kaj. Ne ga sračkat lepo prosim.