Magazin > Bizarno
2371 ogledov

To idejo je manekenka drago plačala ...

Catt Gallinger YouTube
Kako ji je lahko to padlo na pamet?!

Nekateri ljudje želijo biti opazni za vsako ceno. Catt Gallinger iz Kanade očitno spada v to skupino. 24-letnica se je namreč odločila, da si bo beločnico s tetovažo prebarvala. Usodna napaka.

Kot so povedali zdravniki, je tetovator pri Catt naredil več napak. Uporabil je predebelo iglo, ki je pred tem ni dobro razkužil, barvo je v oko vbrizgal pregloboko, poleg tega pa je uporabil preveč barve.

Catt Gallinger | Avtor: YouTube YouTube


Catt tetovažo sedaj močno obžaluje. Kmalu po posegu je namreč iz njenega očesa začela kapljati vijolična barva. Takoj se je odpravila v bolnišnico, kjer je dobila antibiotike v kapljicah, a je bila nanje alergična. Njena leva polovica obraza je zatekla, zato so ji dali še steroide. Oteklina je počasi izginila, bolečina pa je ostala. "V svojem telesu sem se želela počutiti bolj domače,“ je mladenka odgovorila na vprašanje, zakaj se je odločila za ta tvegani poseg.

Catt je na levo oko sedaj skorajda slepa in tako bo tudi ostalo, pravijo zdravniki.

Komentarjev 3
  • Žirafa 22:21 06.oktober 2017.

    Če si neumen, si neumen.

  • borut54 12:27 29.september 2017.

    Ne razumem mladih. Ti se pred vrstniki postavljajo z nečim posebnim. Ampak ne vsi. Tisti napredni se družijo s sebi podobnimi. In zato ne razumem vnukinje, ki nosi strgane kavbojke. In eni mladi si ne zavežejo čevljev oziroma bolje copat. ...prikaži več Kar je nevarno. Raje imam take mlade, ki so uporniki proti takim ponašanjem vrstnikov. Sam sem v mladih letih bil tak. In sem raje se ukvarjal s športi, ki dajo samozavest.