Magazin > Bizarno
34969 ogledov

Twitter gori: "V hitre teste so podtaknili slamice za pingo sok"

Luka Lah Youtube
Številnim se ob izjavah vpletenih smeji ...

Sinoči je Erika Žnidaršič v oddaji Tarča na TV Slovenija gostila Klemna Nicolettija, dobavitelja hitrih testov,  bivšega ministra Tomaža Gantarja, ki je ta posel tik pred odstopom podpisal, podjetnika in nekdanjega politika Janka Jenka, ki je mladim podjetnikom posodil denar za posel in celo davčnega svetovalca Roka Snežića

Klemen Nicoletti | Avtor: MMC RTV SLO MMC RTV SLO

Posel, ki je državo stal skoraj milijon evrov, hitri testi, zaradi katerih so za en dan ustavili testiranje, in luksuzno življenje dobaviteljev je zadnje dni vroča tema, še bolj pa jo je podžgala včerajšnja oddaja. Twitter se naslaja nad pojasnili vpletenih in šali na račun njihovih izjav. Največ pozornosti pa je požel Snežić, ki je povedal, da ni na "Instangramu" in zato ne more biti prijatelj omenjenih dobaviteljev.

Nekaj najbolj sočnih komentarjev s Twitterja: 

"Če prav razumem, so se samo fotkali poleg zasebnega letala, nalepili nalepko, potem pa avtoštop iz Salzburga do Ljubljane? Influencer leta lahko nagrado kar pobere. No, ko mu bo za pokukat iz Mehike."

"Jaz se tudi ne spomnim, kdaj sem posodil 1 milijon. A se kdo spomni, pa mi vrne?" (Op. a.: Janko Jenko se na novinarkino vprašanje sprva ni spomnil, kdaj je dobaviteljem posodil denar.)

"Snežič: Ne morem biti prijatelj s temi gospodi, ker sam nisem na Instangramu." 

"V glavnem, reševali so življenja. Pričakujem najmanj jabolko navdiha od Boruta Pahorja."

"Pošlji MAJBERT5 na 1919 in prispevaj 5 € za fante, ki so šli nesebično in dobrodelno v skorajšnji minus, da bi priskrbeli hitre teste državi."

"Hahahahahaha! Jaz bi se tudi rada zgledovala po teh fantih, nategnila folk in se skrila v Mehiki. Enkraten posel. Pa to so heroji!"

"Sem vedela, da so nam slamice za pingo sok podtaknili v hitre teste."

"Kako da nima Instangrama? Še moj maček ima profil na Instantgranu." 

"Obsojeni ropar jim pa pomaga pri administrativnih poslih. Kaj gre sploh lahko narobe?" (Op. a.: Nicoletti je namreč povedal, da jim pri administrativnih poslih pomaga Mario Pejčić, nekdanji zet Janka Jenka, ki je leta 2019 priznal rop banke.)

Komentarjev 14
  • bosko30 11:49 19.januar 2021.

    Korito bo počasi premalo za vse ...,,Aja ko je prazno pa ga itak EU napolni.

  • bosko30 11:47 19.januar 2021.

    Bravo Slovenija. Banana rep.....

  • Avatar drecos
    drecos 21:58 08.januar 2021.

    so nategnili nase osle na vladi ha ha ha

Sorodne novice