Magazin > Bizarno
32 ogledov

Zaradi bolezni odvisna od tetovaž

Julia Gnuse ima potetoviranih 95 odstotkov svojega telesa, zato se je vpisala v Žurnal24 main
Neka Američanka ima skoraj celo telo prekrito s tetovažami, zato se je v Guinnessovo knjigo rekordov vpisala kot najbolj potetovirana ženska na svetu.

Julia Gnuse ima svoje telo prekrito s tetovažami svojih najljubših igralcev in risanih junakov, zato sliši tudi na ime Illustrated Lady (Ilustrirana dama).

S tetoviranjem svojega telesa je začela z namenom, da bi zakrila znake hude bolezni, imenovane porifirija. Bolezen na koži povzroči mehurje, če je ta izpostavljena sončni svetlobi. Čeprav mehurji niso izginili, je Julia s tetovažami zakrila kraste, ki so od njih ostale. 

Svoje potetovirano telo je Julia razkrila v New Yorku in poudarila, da so vse delo le enega tetovažarja. "Imela sem prijatelja, ki je plastični kirurg, in predlagal mi je, naj kožo prekrijem s tetovažami enake barve, kot so kraste, saj bi tako prekrila poškodovano kožo. Ni pomagalo in prišla sem na idejo o barvnih tetovažah. Od tega sem kmalu postala odvisna," je povedala Gnuseova in dodala, da je nehala jemati zdravila, saj je obstajala možnost, da oslepi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.