Magazin
38 ogledov

Deset naj mest

Firence
1/10
Shutterstock
Namesto kislih kumaric vam ponujamo le še en izbor najboljših. Na njem se je spet zbrala klasika, zato morda ne bo tako hudo ostati doma. Po naj otokih poglejte še naj mesta v režiji bralcev revije Travel + Leisure.

Ta že od leta 1995 poleti sporoči imena destinacij, ki so se prebile med njene World's Best Awards. V kategoriji naj mest so bralci revije Travel + Leisure in njene spletne strani ocenjevali znamenitosti, restavracije/hrano, kulturno-umetniško ponudbo, nakupovanje, ljudi ter kaj in koliko dobite za svoj denar. Med naj mesti se je najbolje odrezala Evropa. ki ima med deseterico štiri mesta. Manjka vseprisotni London, manjkajo tisti, ki se le redko uspejo prebiti na podobne lestvice, čeprav bi si zaslužili (npr. Berlin), in manjkajo tisti, ki pač ponujajo premalo, da bi se sploh kam prebili. Popolnoma brez presenečenj torej. Deset starih znancev preverite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.