Magazin
22 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Jadrnica, ki pripelje sol in poper. (Foto: www.homedosh.com)
1/31
Žurnal24 main
Srnica na steni, elegantna damska tipkovnica v torbici in modro-bela jadrnica v kuhinji – spet je petek in spet se zabavajte skupaj z oblikovalci.

Najprej v kuhinjo, kamor je priplula jadrnica s solnico in poprnico. Barve v kuhinjo prinaša tudi posoda za shranjevanje, ki je malce navdiha modra dobila pri menažki. Še malo bolj nenavaden izum je E-Z, nekakšen gumijast nastavek za na ponev ali lonec, ki omogoča lažje nalivanje/prelivanje olja, omak, juh ... In stvari postajajo še zanimivejše: Snap Cups so skodelice, ki se z dvema potezama spremenijo v kozarce na pecljih. In obratno: kozarci na pecljih, ki hitro postanejo skodelice. Treba je le priviti/odviti pecelj kozarca in odviti/priviti majhen ročaj skodelice.

Tetris je postal Tatris
Roly-Poly je lučka, ki se po želji tudi guga, Snow Peak Hozuki LED Lantern pa je majhna lučka, ki se jo lahko obesi na steno, v šotor ali kam drugam, lahko pa sveti kar med počivanjem na tleh. Spočijte se na domiselnih "klopeh" Union Bench ali na po želji sestavljivi sedežni garnituri Tatris, za katero je takoj jasno, da si je idejo in obliko sposodila pri večni računalniški igrici Tetris. Za konec pa še malo (kičaste) elegance. Modna hiša Juicy Couture je za damice naredila "barbikasto" tipkovnico iz gume, ki se jo preprosto zvije in pospravi v torbico. Še bolj opazna pa bo stenska vaza "srnica", ki je na voljo v črni in beli barvi. Deseterico poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.