Magazin > Film & Glasba & TV
79 ogledov

Bine Luki: "Šel si preko mene"

Gostilna išče šefa voyo.si
Bine je odločil, da bo Luka tokrat šef kuhinje, hkrati pa tudi mentor pomočnikom. A ker ni upošteval Binetovega nasveta, jih je slišal ...

Šef Bine je Luki pred pogovorom s pomočniki dal nasvet, naj za tople predjedi izbere nekoga, ki tega še ni počel. A Luka se je odločil drugače in je to nalogo dodelil pomočniku, ki se že spozna na tople predjedi. Njegova poteza Binetu ni bila všeč, kar mu je tudi jasno povedal: "Ti mene očitno nisi poslušal, ko sem ti rekel, da je treba dati priložnost tudi drugim. /.../ Razumem te, zakaj si to naredil, ampak šel si preko mene, odločil si se čisto po svoje."

Luka se je pred Binetom branil z besedami, da jim "časovno ne bi zneslo", če bi na tople predjedi dal nekoga, ki tam še ni bil, šef pa je bil nepopustljiv. "Moje odločitve niso brezzveze, vem, zakaj to počnem in zakaj sem rekel, da izberi enega od ostalih, ker boste potrebovali vse pomočnike. Če boš v ospredje potiskal samo enega, ti bo prej ali slej odpovedal, bo šel na bolniško in boš dobil tri ostale, od katerih pa nobeden ne bo znal ničesar narediti," je zaključil Bine in dodal, da ima "občutek, da je ubral varno varianto, da bi šel lažje skozi".

Tukaj preberite, kaj si o tekmovalcih mislijo gledalci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.