Magazin > Film & Glasba & TV
36371 ogledov

Česa takšnega v šovu Kmetija še nismo videli

kmetija2017
1/3
Planet TV
Petkova oddaja šova Kmetija je bila zelo čustvena.

damijan, branko | Avtor: Planet TV Planet TV
Ne spomnimo se, da bi se kdaj zgodilo, da se gospodarja nista mogla odločiti, katera družina je bila pri opravljanju tedenske naloge boljša. Do tega pa je prišlo v letošnji Kmetiji.

Kdo bo ta teden imel vse živali na kmetiji in kateri tekmovalci so pred izločitvijo varni, je tako odločila borba med Damijanom in Brankom, ki sta ta teden vodila družini. V areni sta se pomerila v moči. Zmagal je Damijan, kar je pomenilo, da sta se morala za obstanek v šovu boriti peka Jan in Tomaž.

Branko je odločil, da se bosta spopadla v spretnosti. Fanta sta morala iz podpornih palic in korit sestaviti kanal za vodo, ki je vodil do posode z jabolkom. Ko je bil kanal postavljen, sta na vrhu v mlin vlivala vodo, ki je pognala mlinsko kolo in voda je počasi stekla po kanalu do posode. Zmagal je tisti, ki je prvi napolnil posodo, in to je bil Tomaž.

Jan je tako moral domov. Še preden se je spopadel s Tomažem, pa je bridko jokal, saj sta ga zelo ganili Maja in Milena, ki sta z vsem srcem navijali zanj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.