Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Christina je odpovedala turnejo

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Christina Aguilera je preložila načrtovano koncertno turnejo, ker "potrebuje več časa za počitek".

"Turneja je preložena na poletje 2011," so zapisali pevkini predstavniki za javnost. Po prvotnem načrtu bi morala turneja Christine Aquilera zajeti 20 mest. Začela bi se 15. julija v Uncasvillu v ameriški zvezni državi Connecticut in sklenila 19. avgusta v mestu Irvine v Kaliforniji. Na turneji naj bi se ji pridružila Leona Lewis, ki bi morala skupaj s Christino koncertirati v Severni Ameriki.

Pevkini predstavniki so še zapisali, da je Christina trenutno zaposlena s svojim prvim filmom Burlesque, ki bo v kinematografe prišel novembra, in albumom Bionic, ki bo izšel 8. junija. "Med izidom albuma in začetkom turneje, na kateri je nameravala promovirati Bionic, ni dovolj časa za dobre priprave," so še zapisali. Oglasila pa se je tudi pevka, ki je na svoji spletni strani zapisala:

"Želim si, da bi ljubitelji moje glasbe najprej preposlušali album, ki bo šele izšel, in se seznanili z novimi pesmimi prej, preden jih bodo slišali v živo na koncertih." O datumih nove turneje bo več znanega še letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.