Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

"Čustva so v šovu potencirana na 300 odstotkov"

Valerija POP-TV-2
Valerija Verhovnik je v soboto izpadla iz igre za kmetijo, ki jo bodo prihodnji konec tedna podelili enemu izmed tekmovalcev resničnostnega šova Kmetija išče lastnika. Preberite, kaj je povedala o svojih izkušnjah v oddaji in načrtih za naprej.

Zapomnili si vas bomo kot kandidatko, ki je največ jokala. Pravite, da ste bili pred sodelovanjem v šovu drugačni?
V bistvu nisem bila zelo drugačna, ampak šov je pač tako narejen, da si izoliran od vseh najbližjih in vsega, česar si navajen, tako da so čustva potencirana na 300 odstotkov. Si tak, kot si, in vse, kar privre na dan, pokažeš. Tako sem tudi jaz z jokom pokazala, ko mi je bilo težko. Tega preprosto ne moreš skriti. V realnem življenju si lahko malo močnejši, ker imaš, ko prideš domov, partnerja, ki se mu lahko zaupaš, svoje bližnje, sorodnike, vse. Tam pa si sam in zato so ta čustva tudi toliko intenzivnejša.

Kaj pa ste se v šovu naučili o sebi?
Ravno to, da je mogoče včasih prav, da pokažeš čustva, da ni vedno treba skrivati svojih ranljivih točk. Še vedno pa moraš biti previden pri tem, komu jih pokažeš. Če jih pokažeš nepravim ljudem, lahko to dobro izrabijo.

Zakaj ste vrnili Daretov klobuk?
Tak je bil dogovor. Dare mi je klobuk posodil do takrat, ko se naslednjič vidiva. In to je bilo že naslednji dan, ko sem se vrnila.

Zakaj se s Simonom nista najbolje razumela? Kaj vas je pri njem motilo?
Mislim, da ni bilo bistvo v tem, da se midva ne bi razumela oziroma da bi me pri njem karkoli motilo. Imela sva pač različne poglede na stvari in v določenih točkah preprosto nisva prišla skupaj, kar sva si tudi odkrito povedala. Zato je bilo mogoče to tudi bolj očitno. Nisva skrivala stvari, ki nama pri drugem niso bile všeč.

Kako to, da sta se spoprijateljili z Vesno? 
Z Vesno sva v teh devetih tednih ugotovili, da imava precej skupnih stvari, stoodstotno sva si zaupali, si pomagali v težkih trenutkih, se skupaj veselili. Ko človeka spoznaš, ugotoviš, da je v njem pozitivna energija, in mu to tudi vračaš.

V kakšnem smislu pa se je spremenila v vaših očeh?
Nikoli nisem rekla, da se je spremenila, saj je bila vedno ista. Mi, vsaj jaz osebno, je na začetku nismo dovolj dobro poznali. Vesna je taka, da če ti ne zaupa, se ne odpre, in mogoče so zato ostali sklepali, da se je spremenila. Od nje so želeli določene stvari na silo in potem je tudi ona na silo odreagirala oziroma je hotela biti takšna, kot so hoteli drugi.

Zakaj pa privoščite kmetijo prej Daretu kot Vesni, glede na to, da oba štejete za prijatelja?
Ne moreta dva dobiti kmetije. Z Daretom sva se že od samega začetka razumela, si vse zaupala. On je moj favorit. Težko razložim, zakaj. Tudi Vesni in Mateju jo enako privoščim, ampak če moram izbrati enega, je to Dare.

V katerem trenutku pa ste spoznali, da Esada in Vlasta nista takšni, kot ste mislili, da sta?
Peti teden. Ko mi je Dare povedal, da sta, ko sem imela dvoboj s Simonom, glasovali, naj Simon ostane, sem bila zelo šokirana. Nikoli nisem imela občutka, da bi raje videli, da ostane Simon in da sta imeli toliko proti meni. To me je blazno šokiralo. Če ti človek ves čas v obraz govori, da je iskren in da svoje mnenje vedno pove naglas, bi to lahko povedali prej.

Kdo vas je po ogledu posnetkov najbolj pozitivno in kdo najbolj negativno presenetil?
Da me je kdo zelo pozitivno presenetil, ne morem reči, ker tisti, ki sem jih imela rada, tudi na posnetkih niso bili nič drugačni. Najbolj negativno pa me je presenetila Vlasta. Esada je bila recimo na posnetkih taka, kot je bila, in je povedala stvari, ki jih je tudi drugače. Vlasta pa je povedala veliko stvari, ki jih drugače ni.

S kom se po oddaji ne boste več dobili oziroma nimate nobene želje?
Prav gotovo ne z Vlasto in Esado.

Kakšni pa so vaši načrti za naprej?
Imam že en kup načrtov oziroma bolj ciljev in idej. Vsekakor ostajam v gostinskih vodah. Mogoče odpreti še kakšen lokal, mogoče spomladi oziroma proti poletju poiskati kakšno drugo kmetijo, ker te nisem dobila, pa mogoče tudi glede na številne izkušnje pomagati gostincem, ki jim ne uspeva najbolj, jih postaviti na noge in jim svetovati. To so trije bolj bližnji cilji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.