Magazin > Film & Glasba & TV
48341 ogledov

Da, to je Renee Zellweger …

Renee Zellweger
1/5
Profimedia
Ujeli so jo v New Orleansu. Bi jo prepoznali?

Za vlogo v filmu Bridget Jones se je bila Renee Zellweger pripravljena zrediti za 15 kilogramov, a ti časi so mimo. Igralka pri 52. letih svojega telesa očitno ne namerava več mučiti. Za novo vlogo v seriji "The Thing about Pam“, v kateri igra žensko močnejše postave, so njeno telo spremenili s pomočjo posebne obleke. Poleg tega so jo mojstri preobrazb postarali, ji preoblikovali nos in nadeli lasuljo. Igralke zagotovo ne bi takoj prepoznali, kajne? 

Renee v seriji igra morilko Pam Hupp, ki zaradi umora Louisa Gumpenbergerja leta 2016 sedi v zaporu. Hupp je sicer osumljena tudi umora  Elizabeth “Betsy” Faria, svoje prijateljice, ki naj bi jo leta 2011 zabodla 55-krat. Tožilci so prepričani, da za njeno smrtjo stoji Hupp, saj je žrtev le 4 dni pred umorom sklenila, da zavarovalnica v primeru njene smrti 150 tisoč dolarjev nakaže Huppovi in ne njenemu soprogu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.