Magazin > Film & Glasba & TV
32989 ogledov

Dala odpoved! RTVS zapušča priljubljena voditeljica!

RTV Slovenija Žurnal24 main
Nacionalko zapušča še en obraz.

Katja Tratnik, voditeljica oddaje Dobro jutro, je dala odpoved. "Nič pretresljivega se ni zgodilo. Zaželela sem si novih izzivov, novega popoldanskega projekta, ker je bilo zgodnje vstajanje kar precejšen zalogaj, saj imam še eno službo kot tiskovna predstavnica na Kontroli zračnega prometa Slovenije. Pet let sem vstajala ob dveh zjutraj. Na koncu sem bila že zelo utrujena. Nato pa je prišla ponudba s Planet TV in bila sem je zelo vesela. Upam, da bom sedaj lahko več spala,“ je za Žurnal24 povedala Tratnikova, ki bo tudi na Planetu delala kot voditeljica. "Za zdaj še ne morem veliko povedati. Lahko pa razkrijem, da pripravljamo čisto novo oddajo.“

Katja Tratnik | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Oddajo Dobro jutro je sicer lani zapustila tudi Tanja Postružnik Koren, ki sedaj na POP TV vodi oddajo Ljubezen po domače.

Komentarjev 3
  • Zvone Orson 15:49 03.avgust 2017.

    Bravo Katja. Nekateri pač niso narejeni za zgodnje vstajanje pa tudi družina jim narekuje drugačen ritem. Samo zanimivo, da ni posluha za to na nacionalni RTV. Ljudje najprej pomislijo, da jim nekje škriplje ali pa jim bo še zaškripalo. ;)

  • Avatar Leon
    Leon 12:37 03.avgust 2017.

    Sem se ustrašil ,da je katera iz seznama mumificiranih kandidatk na RTVS s katerih samo prah brišejo . Brez imen ,da ne bi katere izpustil ,potem pa ...............ah !

  • Avatar mike1968
    mike1968 11:33 03.avgust 2017.

    Meni zelo simpatična :)