Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Darinka se ni znala postaviti zase

kmetija nov začetek Žurnal24 main
Matej je tretji finalist. Znana tudi porota, ki bo odločila, kdo gre v superfinale.

Martin, Elizabet, Klemen, Miha, Ema in Leon so člani porote, ki bo prihodnji teden odločila, kdo gre v superfinale.

Darinka in Denis sta se pred včerajšnjim dvobojem morala uskladiti glede sestave porote. V pogajanjih je vsak branil svoj položaj, a Denis je bil neizprosen.

Čas, ki ga je oseba preživela na posestvu, se Denisu ne zdi zadovoljiv kriterij, Darinka pa meni drugače. Delo je odločilno, je prepričan Denis. Glava družine ga je sicer poskušala prepričati, a se Denis ni dal. Vsak od pogajalcev je v določanju sestave porote videl svoje prednosti.
Darinka je sicer izpostavila, da Elizabeta nima kaj iskati v poroti, saj je na posestvu preživela le pet dni, tako da se tudi z delom ni mogla izkazati. Ko je omenila Žano, ji jo je izbral Matej, je Denis predlagal Emo in s svojim argumentiranjem na koncu Darinko prepričal v to, da je Ema njena izbira. "S tem nisem pridobila nič," je pozneje spoznala Darinka. "Nameravala sem pridobiti še eno žensko, a mi to ni uspelo. V poroti sem želela tri ženske in tri moške, kar seveda Denisu ni bilo všeč."

Darinka meni, da je porota bolj pisana na kožo Denisu in njegovim zaveznikom, s čimer se Denis ne strinja. Če gre verjeti Darinki, so se Matej, Leon in Denis tri ure dogovarjali o poroti, njo pa iz teh pogovorov izpustili.

Tretji finalist je Matej
V dvoboju za zadnje mesto med finalisti sta se pomerila Matej in Leon. Zmagal je Matej, ki je Leona premagal v spretnosti in znanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.