Magazin > Film & Glasba & TV
83 ogledov

"Denis dokaz, da pri nas vedno zmaga hinavščina"

kmetija nov začetek
1/9
mediaspeed
Odzivi na Denisovo zmago mešani. Eni mu pravijo “ponos Štajerske”, drugi pa ga zaradi domnevne hinavščine vidijo v parlamentu.

Razplet finala šova Kmetija: Nov začetek odmeva na družbenih omrežjih. Mnogi Denisu čestitajo, mnogi pa mu zmage ne privoščijo.

Mili Vanili je vsekakor vesela, da je denar domov odnesel Štajerec. "Čestitke DENIS ... Bil si resnično delaven na tej KMETIJI in skupaj z Leonom in Andrejem ste bili najbolj sposobni za vsa dela na KMETIJI ... Dobro vnovči to nagrado!" ja zapisala na Facebook strani šova.

"Bravo Denis, tako se dela, nisi se pustil, da bi te deteljice spravile na kolena, ampak si jim pokazal, da si borbrn in zato si zasluženo zmagal,” pa pravi Haris Mehmedovič. “Iskrene čestitke, zaslužena zmaga! Denis ne oziraj se na negativne komentarje, vsak pač ni in nikoli ne bo vsakemu všeč.. tako je v življenju. Meni osebno se zdiš super oseba, tako z vidika delavnosti kot s karakternega vidika. Vedno si povedal, kar si mislil in marsikomu gre to na živce, žal. V glavnem, bravo in upam, da ti bo denar res prinesel nov začetek in ti odprl nove poti v življenju,” pa se glasi zapis Denisove fanice Vanesse Ostrovršnik.

"Zmagala je hinavščina"

Na Facebooku pa se niso oglasili le Denisovi oboževalci. "Slab izbor kot vse v Sloveniji, dokaz da pri nas zmaga vedno samo hinavščina,” meni Kristina Sitar, Daniel Princic pa je pripomnil: "Dokazali ste, da se z izsiljevanjem, grožnjami in podkupovanjem lahko pride do cilja. Lep vzgled, ni kaj, Vse čestitke vam kot ekipi... Denis je pa itak samo izkoristil, kar mu je bilo dovoljeno... “

Dejan Fideršek pa pravi, da ima Denis “vse reference za uspesnega politika". "Koruptiven, aroganten, lažnivec pa ni Janša kdo je to! Denis!”

Razočaran je bil tudi Alojz Bačar: "Sramota za planet tv. Da dopusti podkupovanje, podtikanje in vse kar smo videli z Denisom. Očitno se vse to podpira kot v politiki in nasploh v državi. Podkupovanje, psihično nasilje in samovšečnost sta na pohodu, zato smo tu, kot smo. Sramota, zdi se, da je tako moralo biti, ker je vse bilo Denisu pisano na kožo."

Mnogi so poudarjali, da dvoboj ni bil pošten in da bi bilo bolje, če bi porota v areno poslala Mateja in ne Darinke. “Saj drugi tudi ni imel šans, da bi zmagal, ker je bilo vse na Denisovi strani. Škoda, da Darinka ni imela tolko soli v glavi in odstopila mesto Mateju, bil bi bol pošen boj, pa tudi nevem, če bi Denis stiskal takole pesti. Sicer je bil Denis deloven (saj takrat, ko so ga kazali na TV-ju, ampak je bil zraven tudi pokvarjen kot naša politika, zato pa smo tam, kjer smo in dobro, da se je to sranje že končalo,” meni Franc Matko, Polona Cimerman se z njim strinja: "Ne vem zakaj dvoboj nebi bil pošten? Enakopravna sta si bla v dveh dvobojih in pri moči je imela ona eno dilo manj, torej 2 on pa 3. /.../Prvega bi komot dobila, pa ga ni - in tudi črke je sumljivo hitro sestavla, samo odprla je in sestavila "tedenska naloga".”

Komentarjev 17
  • Matthew9987 18:14 14.december 2014.

    Ful legenda si pa ti, ki komentiras na Zurnal24.si

  • dragec 17:36 14.december 2014.

    Denis, včlani se v SDS in takoj za stranko prispevaj 5000 EUR. Tvoji gledalci, člani SDS iz Lenarta na čelu z Breznikom

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 16:47 14.december 2014.

    uaa uaaa kako si me užalil,bunka omejena.