Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Denis: “Ne vem, kako sem to zdržal”

kmetija nov začetek mediaspeed
Zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek Denis nam je v intervjuju razkril, da je draženje ostalih tekmovalcev težko prenašal. "Ne vem, kaj bi se zgodilo, če ne bi bilo Leona," pravi.

Kako ste “zalili” zmago?
Po finalu nismo kaj dosti praznovali, saj smo šli kar pozno domov. Z Elizabeto, Leonom in Kamalo sem šel do brata, kjer smo bili nekaj časa, nato pa smo šli v posteljo. Bil sem utrujen, saj sem dan pred dvobojem spal le tri ure.

Zakaj ste spali le tri ure? Ste bili pred finalom tako živčni?
Nisem bil živčen. V petek sem bil z Leonom na pijači, nato pa sva se s Kamalo in Elizabet zaklepetala pozno v noč.

Lahko ste si ogledali oddaje. Ste zadovoljni s svojim nastopom ali bi se kakšne stvari, če bi dobili še eno priložnost, lotili drugače?
Zadovoljen sem s svojim nastopom. Ne morem trditi, da mi je za kaj žal. Gre za igro in vsak dogodek je pripeljal do določenega razpleta. Ne vem, če bi se v drugo odzval drugače.

V areni ste se morali spopasti kar petkrat. Je bil boj z Darinko najtežji?
Zadnji je bil najhujši, saj je bila v igri glavna nagrada. Cel dan si živčen, tako kot vsi okoli tebe. Sicer je bil tudi dvoboj z Jasmino težaven.

Kako pomembna je v takšnem šovu psihična pripravljenost?
Sploh se nisem zavedal, kako trdo psiho imam in kako močen sem. Če nisi psihično, telesno in značajsko pripravljen, boš med šovom kmalu skočil čez ograjo.

Po včerajšnjem dvoboju so se na spletu spet pojavile debate o poštenosti igre. Je bil dvoboj pošten?
Definitivno je bil pošten. Organizatorjem bi se rad zahvalil, da so dvoboj sestavili tako, da je bil enakopraven. Darinka je bila pri prvi igri tik za mano, pri drugi je imela en tram manj za razžagati, tretja igra, če bi do nje prišlo, pa bi temeljila predvsem na sreči. Bilo je pošteno. Vseeno mi je, kaj govorijo drugi. Vsi vemo, da je bila igra poštena.

Kako gledate na obnašanje publike med prvim izzivom? Njihovo kričanje je mejilo na prišepetavanje …
Res je. Darinka je pri drugi igri vedela odgovor. Takoj, ko je odprla črke, je sestavila besedno zvezo "tedenska naloga“. Ko smo imeli vaje, so navijači oziroma triperesna deteljica očitno fotografirali črke in sestavili besedno zvezo.

Vas je odločitev, da se je v superfinale uvrstila Darinka in ne Matej, presenetila?
Zavedal sem se, da je Darinka, ko se je izbirala porota, na svojo stran potegnila veliko ljudi. Ni res, da sem jaz izbiral poroto. Jaz sem izbral le Elizabet, Matej je izbral Klemna in Žano, Leon Martina … Drugi dan je Darinka po pogovoru z Mihatom v poroto potegnila Emo, tako da je Matej ostal brez svojega porotnika.

Videti je bilo, kot bi vi v poroto potegnili Emo in ne Darinka …
To ne drži. Darinka je hotela Emo namesto Žane. To ni bila moja odločitev. Matej je ostal brez svojega porotnika zaradi Darinke in ne zaradi mene.

Kako boste zapravili 50 tisoč evrov?
Najprej bom poravnal dolg, kaj bom naredil z denarjem, ki mi bo ostal, pa še ne vem.

Ne moreva mimo govoric, da ste porotnike podkupili. Kot ste povedali, ste Martinu obljubili denar, če vam prepusti dvoboj, a ker se na koncu nista zmenila, sta se oba borila na vso moč. Martin pa je omenjal, da ste mu v primeru zmage obljubili denarno pomoč … Boste Martinu dali denar ali ne?
Tako je bilo, kot sem včeraj povedal. Dogovorila sva se za 6 tisoč evrov, ki bi jih dobil, če bi mi prepustil dvoboj in bi jaz na koncu zmagal. Včeraj je Martin sam priznal, da mi ni prepustil dvoboja. Dogovora tudi nisva zapisala na list papirja, kot je to želel Martin. Ni mi zaupal, kar je Leonu tudi priznal. Boril se je. Sedaj je vse skupaj obrnil na denarno pomoč. Bil sem pri njemu doma in videl sem, da so res v stiski. Seveda mu bom pomagal, a ne s 6 tisoč evri.

Jasmina je trdila, da ste tudi njej obljubljali denar, če vam prepusti zmago …
Ko smo se med finalno oddajo pogovarjali o korupciji, nihče ni "stegnil jezika“. Prej so vsi trdili, da sem Martinu in Leonu obljubil denar … Zakaj Jasmina včeraj ni rekla nič? Najprej je trdila, da sem ji obljubil pet tisoč evrov, ko pride ven pa še deset. Vsak, ki jo pozna, ve, da se je šalila.

Na Jasmino ste bili po dvoboju precej jezni, ker je za glavo družine postavila Darinko. Še vedno ne razumete, zakaj vam je zamerila, da ste v dvoboj vzeli njo in ne Mateja?
Z Leonom sva bila na to pripravljena. Čeprav sva jo vzela pod okrilje, sva vedela, da ji ne moreva zaupati. Vedel sem, da si lahko hitro premisli. Ko sem videl, da je lagala, da sta z Žano izžrebali tekmovalca, ki si zasluži imuniteto (imuniteto sta podelili Mateju, op. avt.), sem spoznal, da je res ena velika lažnivka, zato mi ni žal, da sem jo izbral za drugo dvobojevalko. Ne vem, zakaj mi je to zamerila, saj je tudi ona lagala. Lahko se nama zahvali, da sva jo spravila tako daleč. Če ne bi bilo naju, bi bila že zdavnaj doma.

Vas je nastop v šovu spremenil?
Ne bi rekel, da me je kmetija spremenila. Za mano je ena zares lepa izkušnja. Na življenje sem začel gledati drugače, saj so bili pogoji na kmetiji zares težki.

Se spomnite kakšnega trenutka, ko bi najraje pospravili kovčke in zapustili šov?
Ja, proti koncu je prišel takšen trenutek. Na srečo je bil ob meni Leon, ki me je pomiril. Ne vem, kaj bi se zgodilo, če ne bi bilo njega.

Kaj vas je vrglo s tira?
Ko imaš vsega že vrh glave in ko si lačen, te za piko na i še triperesna deteljica 24 ur na dan zafrkava. Ne vem, kako sem to zdržal. Ves čas so mi govorili, da me lahko izločijo. Te razmere človeka popolnoma izčrpajo.

Ne moreva mimo govoric, da ste seksali z Elizabet. Tudi njo smo vprašali, ali govorice držijo. Ni jih zavrnila …
To lahko vprašam kar njo, saj je tukaj ob meni. Elizabet, pravijo, da nisi zanikala informacije, da naj bi seksala … Meni pravi, da je zanikala. Pri meni je spala, tako kot tudi Kamala, a vsaka v svoji sobi. Sva samo prijatelja. Je poštena punca. Te govorice so bile verjetno le taktika, da me malo očrnijo. Če bi bilo res, bi priznal. Konec koncev seksamo vsi.

Videz vam je zelo pomemben. V šovu so vas malce dražili tudi zaradi depilacije. Ste britvico zelo pogrešali?
Rad sem čist, rad se brijem, rad sem urejen. Higiena je na prvem mestu. Zelo sem pogrešal britvice.

Kako pa gledate na higienske navade ostalih tekmovalcev?
Higienske razmere so bile res slabe. Jasmino so očrnili. Niti enkrat niso pokazali, da bi se tuširala, a se je, in to skoraj vsak večer. Darinko sem med tuširanjem opazil enkrat, tudi Matej se je vodi izogibal. Z Leonom pa sva se tuširala vsak dan.

Z Leonom se tudi sedaj veliko družita, tudi na raznih zabavah. Kdo je pri dekletih bolj zaželen?
Sva kar oba. Je pa povpraševanja sedaj več. Vidim, da se Facebooku kar meša. Leon je dobil od včeraj zelo veliko prošenj za prijateljstvo in sporočil. Tako kot tudi jaz.

In kaj pravijo punce?
Predvsem so mi čestitale. Zanima pa jih tudi moj tatu (na penisu, op. avt.)

Komentarjev 4
  • manch 18:11 15.december 2014.

    Denis laže kot pes teče. No, saj meni bi tudi bilo nerodno, če bi zmagal s pomočjo podkupovanja, zato ga razumem.

  • depresija 16:24 15.december 2014.

    A Leon pa tale Denis sta zdej par?

  • Andy Slovenija 16:19 15.december 2014.

    NEVEM ČE TO LIH POPOLNOMA DRŽI....JAZ OSEBNO PA SEM NEKI PAPIR VIDO.....