Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Desetletnica, ki se lahko kosa z Adele

Los Vazquez Sounds Youtube
Mehiška skupina Los Vazquez Sounds, ki jo sestavljajo 15-letni Abelardo, 13-letni Gustavo in komaj 10-letna Angie, je posnela priredbo pesmi Rolling in The Deep britanske pevke Adele. Dokazali so, da se lahko brez težav kosajo z izjemnim originalom.

Angie je pred kratkim skupaj z bratoma Gustavom in Abelardom posnela priredbo pesmi Rolling in The Deep, ki zahteva zelo močan vokal. Desetletnica je skladbo odpela kot za šalo, njena brata pa sta ji pomagala pri spremljavi. Posneli so videospot, ki je v enem tednu dosegel kar 2,5 milijona ogledov, zdaj pa jih ima že več kot 2,8 milijona.

Trojica, ki pravi, da je omenjeni videospot posnela iz dolgega časa, je izjemni talent podedovala po starših. Mama je namreč pevka, oče pa uspešni glasbeni producent, ki je sodeloval z več mehiškimi najstniškimi skupinami. Njihove glasbene nadarjenosti ni spregledal niti CNN, ki se je pred kratkim pogovarjal s 15-letnim Abelardom. "Slišala sva, kako Angie poje, in odločili smo se, da bomo začeli snemati hite," je povedal kratko in jedrnato. V pripetem videospotu lahko Angie slišite tudi vi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.