Magazin > Film & Glasba & TV
10721 ogledov

Dobili smo zmagovalca šova Znan obraz ima svoj glas

Znan obraz ima svoj glas
1/11
Facebook
V finalu so se pomerili Eva Boto, David Amaro, Matic Supovec in Srđan Milovanović.

Peta sezona priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas se je končala. V finalu so se pomerili Eva Boto, David Amaro, Matic Supovec in Srđan Milovanović. Zmagovalca so določili le gledalci z glasovanjem. Odločili so se za Evo Boto! "Tu ni zmagovalca, tu smo vsi zmagovalci," je povedala ob zmagi.

Eva, ki je nastopila kot tretja finalistka, se je na odru prelevila v Christino Aguilera, ki je njen otroški idol. Ko jo je Avdić pred nastopom vprašal, kaj ji je ta šov dal, mu je odgovorila: "Jaz sem ugotovila, da sem ful lep dec." Tudi Eva si je prislužila stoječe ovacije, Ana Praznik pa jo je ganjena in s solzami v očeh objela. "Si danes vklopila tretjo glasilko? Tudi meni se je zasvetilo oko. Rad bi še to povedal, ta tvoja prikupna zmedenost je iskrena in to pali," pa ji je polaskal Marko. 

Znan obraz ima svoj glas | Avtor: POP TV POP TV

Eva je zapela pesem Beautiful ameriške pevke Christine Aguilere, David je bil James Arthur, britanski pevec, znan predvsem po pesmi Impossible, Matic se je prelevil v šarmerja Petarja Graša in je zapel Moje zlato, Srđan pa je bil Alexander Rybak, Norvežan, ki je leta 2009 zmagal na Evroviziji s pesmijo Fairytale. Žirantom Lei Sirk, Lari Komar in Marku Miladinoviću se je v finalni oddaji pridružila pevka in voditeljica Ana Praznik.

Srđan Milovanović je v vlogi Aleksandra Rybaka in njegove skladbe Farytail nastopil kot prvi finalist. Lea mu je po nastopu dala veliko pohvalo. "Ti si  presenečenje te sezone," je povedala, Marko pa dodal: "Poleg talenta, si tudi priden in zato si tudi v finalu."

Drugi finalist Matic Supovec je nastopil v vlogi Petra Graša in požel stoječe ovacije. Marko mu je polaskal: "Na začetku nisi bil na mojem radarju, potem pa si razpičil." Tudi Ana Praznik mu je dala velik kompliment: "Kako v nulo si zadel barvo glasu Petra Graša. V nulo. Mislim, da bi Grašo mogel tebe imitirat." Lara pa še večjega: "Ti si fantastičen, ker tako preprosto nosiš ta ogromen zaklad, ki ga imaš v sebi."

Četrti finalist David Amaro si je izbral pesem zmagovalca britanskega X Factorja Jamesa Arthurja"Zame osebno je bila to danes najboljša točka in želim ti, da zmagaš," je njegov nastop komentirala Lea. 

Znan obraz ima svoj glas | Avtor: Facebook Facebook

Finalni večer pa so popestrili tudi dueti. V duetu sta prva nastopila Alex Volasko in Ana Dežman v vlogi Marjane Držaj in Staneta Mancinija z zimzeleno popevko Kako sva si različna. "Vrhunska vokalista, vrhunska igralca," je po nastopu povedala Lara, Lea pa je na dušo popihala Ani, ki ji je ponagajala bolezen: "Vedla sem, da si bolna danes, vedela pa sem, da ne boš razočarala, ker še nikoli nisi." Petra Zore in Maja Oderlap pa sta se prelevili v Abbo. Marko je Petri po nastopu povedal, da je tovarišica njegovih sanj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.