Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Dr. House ga je pokazal šolarkam

Laurie je priznal, da je bil prizor seksa, ki sta ga posnela z Liso Edelstein, z Žurnal24 main
Hugh Laurie, ki ga poznamo po vlogi v nanizanki Zdravnikova vest, je razkril, da so ga med snemanjem nekega filma šolarke ujele popolnoma nepripravljenega.

Laurie, najbolj znan kot dr. House iz serije Zdravnikova vest, je spregovoril o najbolj žgečkljivih prizorih, ki jih je moral posneti v svoji karieri. Pred kratkim je razkril, da je eden takih tudi prizor seksa z Liso Edelstein iz prej omenjene serije, toda ta menda za igralca ni bila niti približno tako neprijetna kot tista, ki jo je posnel pred desetimi leti.

Laurie je namreč leta 2001 posnel romantično komedijo Punčka, mogoče pa bo (Maybe Baby), v kateri sta s soigralko Joely Richardson zaigrala par, ki si nadvse želi otroka. Laurie je razkril, da so ustvarjalci filma žgečkljivo sceno, v kateri se Laurie znajde nag na ulici, hoteli posneti ob šesti uri zjutraj, ker "naj bi bila ulica ob tej uri prazna".

Toda Laurie ni imel sreče, saj se je takoj po tem, ko je na ulico pritekel ovit le v brisačo in jo je z njegove zadnjice snel pes, gol znašel pred šokiranimi šolarkami. Dogodek je ovekovečil paparac, ki se je znašel v bližini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.