Magazin > Film & Glasba & TV
1637 ogledov

Drama v Kmetiji: "Ne čutim noge"

branko POP TV
"Kot bi te hotela zadeti kap," je povedal kandidat v bolečinah.

Kandidati morajo ta teden s plugom zorati njivo. Pritožbe, da je ta naloga mučenje ljudi, absurdna in prava katastrofa, so začele deževati takoj, ko so tekmovalci letošnje Kmetije izvedeli, kaj jih čaka.

Pek Branko se je prvi dan na njivi več kot izkazal, naslednji dan pa so se zanj začele težave. Zjutraj je bilo z njim še vse v redu, nato pa ni več čutil noge. "Ne čutim noge od kolka do kolen. Popolnoma nič ne čutim. Mrtvo imam. To se mi še ni naredilo,“ je povedal Branko in dodal, da ga skrbi za skupino, saj jim ne more pomagati pri nalogi.

Kandidata je zaskrbelo, da je nekaj narobe s hrbtenico. "Čakam na zdravnika. Če bo s hrbtenico kaj narobe, grem domov. Nategnjena mišica boli, to je pa mrtvo. Kot bi te hotela zadeti kap. V eni sekundi,“ je povedal Branko, ki pa se je pozneje kljub bolečinam odpravil na njivo in pomagal po svojih najboljših močeh.

Milena in Robi sta izrazila dvom, da je z njim res tako hudo, kot pravi. "Če bi ga tako bolelo, kot pravi, bi čakal zdravnika,“ je dejala Milena, Robi pa je namignil, da se je bolečina morda pojavila zato, ker Branku spet grozi dvoboj v areni.

Komentarjev 2
  • pje 17:16 05.oktober 2017.

    Vsi fkup tam neso tejko vrednej ke bi sploh lehko gospe Sabine nogou kušnole. Srom jih nej bo kak se obnošajo. Sevedej jo iskrejnost tepe tam ampak povej pa v ksijht kej si mislej. Nej bo ponosna na sebej in ...prikaži več naj se ne sekira kej si druge mislijo od je.

Sorodne novice