Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Elizabet kljub porazu ne odhaja

kmetija dvoboj Elizabet Jasmina
1/8
Planet TV
Prvi dvoboj na kmetiji je dal prvo zmagovalko in prvo poraženko. Po dvoboju pa je prišlo tudi do poškodbe.

Jasmina in Elizabet sta se pometili v spretnosti. Jasmina je pred dvobojem dejala, da se je odločila za spretnost, ker je menila, da je Elizabet v tem najšibkejša. Večina tekmovalcev si je sicer želela, da bi na kmetiji ostala Elizabet, medtem ko je Jasmini podporo izkazala le Ema. 

V izenačenem dvoboju, v katerem sta morali deset mošnjičkov vreči na zaboje, je zmagala Jasmina. "Nisem vedela, ali naj se jočem ali smejim. Moja želja po domu je velika in čeprav sem vesela, da sem zmagala, se zavedam, da nisem dobrodošla pri tekmovalcih," je po zmagi dejala Jasmina. Edino zaveznico ima v Emi, ki meni, da morata skupaj držati, "ker drugače naju bodo pojedli".

Največje presenečenje pa je čakalo Elizabet, ki je v mislih že pakirala kovčke. Dobila bo namreč še eno možnost, da se vrne na posestvo. Preselila se bo v kočo sredi gozda, kjer se bo pripravljala na trenutek, ko si bo lahko izborila možnost vnovičnega vstopa na kmetijo. "To je pa res lepa novica. Še ne morem verjeti. To, da lahko ostanem na kmetiji, je res lepa novica. Poskusila bom dati vse od sebe, da popravim krivico," je bila navdušena Elizabet.

Novica bo presenečenje tudi za ostale tekmovalce, saj ne vedo, da se bo imela Elizabet možnost vrniti na kmetijo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.