Magazin > Film & Glasba & TV
2438 ogledov

Emmyji: Igralci od šoka debelo pogledali

Nicole Kidman
1/7
Nicole Kidman
Velika zmagovalka serija Deklina zgodba.

Sean Spicer | Avtor: Profimedia Profimedia
Sinoči je potekala 69. podelitev televizijskih oskarjev, emmyjev, na katerih so se najbolj veselili ustvarjalci serije Deklina zgodbe, ki je prejela kar pet kipcev. Med drugim je bila razglašena za najboljšo dramsko serijo, Elisabeth Moss je dobila kipec za najboljšo igralko, Ann Dowd pa za najboljšo stransko igralko.

Pet kipcev je v kategoriji serij, ki imajo le eno sezono, dobila tudi nadaljevanka Mahne laži. Med drugim so odlikovali tudi igralki iz serije, Nicole Kidman in Lauro Dern.

Za najboljšega igralca v dramski seriji so razglasili Sterlinga K Browna (To smo mi), za najboljšega igralca v omejeni seriji pa Riza Ahmeda (The Night of), Julia Louis-Dreyfus je dobila kipec za najboljšo igralko v humoristični seriji (Podpredsednica), Donald Glover pa za najboljšega igralca v humoristični seriji (Atlanta). Kipec za najboljšo humoristično serijo je šel v roke ustvarjalcem Podpredsednice, za najboljši televizijski film pa ekipi filma Black Mirror: San Junipero. John Lithgow  je dobil kipec za stransko vlogo v seriji Krona.

Nagrade se je razveselil tudi Alec Baldwin, in sicer za najboljšega stranskega igralca v humoristični seriji (Saturday Night Live). Celoten seznam nagrajencev najdete TUKAJ.

Veliko presenečenje!

Vrhunec večera pa je bil nastop nekdanjega tiskovnega predstavnika predsednika Tumpa Seana Spicerja, ki je dal julija odpoved. Ko se je postavil za pult, ki je bil pultu iz Bele hiše zelo podoben, je povedal: "Tako velike gledanosti Emmyji še niso imeli.“ Spicer se je tako pošalil na svoj račun. Njegov govor po Trumpovi inavguraciji še vedno ni potonil v pozabo, ko je pred svetovno javnostjo povedal, da tolikšnega števila ljudi še ni bilo na nobeni zaprisegi, četudi so fotografije govorile drugo zgodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.