Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

"Fant očitno pojma nima"

anže o
1/14
voyo.si
Tekmovalci šova Gostilna išče šefa so svoje sposobnosti kreiranja preizkusili na naključnih mimoidočih.

Brezplačne obroke so delili na ljubljanski tržnici.

Obiskovalci so med drugim uživali v piščančjem fileju v gorčičnem piškotku (pečen piščanec v testu, pečen krompir, jogurtova pena in čežana), v piščančjem darilcu (pečen piščanec z zelenjavo, ocvrto v testu z dodatkom omake iz paprik in praženih pinjol) in v nedeljskem sendviču (krompirjev kruh s črnimi olivami, sirni namaz s pehtranom, rozbif, zelenjava).

Včeraj prvi spor

V ekipi, ki so jo sestavljali Damjan Božič, Špela Klopčič, Anže Oblak in Anže Šoštaršič, je bilo sicer včeraj med dogovarjanji o uličnem izzivu burno.
 
"Na izzivu bomo živčna ekipa, glede na to, da se že zdaj pri dogovarjanju pregovarjamo. Ko podajamo svoja mnenja, se ne poslušamo. Ne vem, ali je to od neprespanosti,“ je povedala Špela, Anže Š. pa je dodal: "Moja ekipa je danes dokaj negativna. Med nami se iskri. Ko ima nekdo idejo, najprej povemo, zakaj ta ideja ni dobra, namesto, da bi jo poskušali razviti.“

Še zlasti negativen je bil Anže O., ki je prepričan, da je vsega kriv njegov soimenjak. "Zaenkrat smo trije zagnani, enega pa še spravljamo v tek. Upam, da se bo fant zbudil. Anžeta je treba zbuditi. Fant očitno pojma nima,“ je povedal.

Ekipi se je očitno uspelo dogovoriti ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.