Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Francoska poslastica za ljubitelje duba

Za vstopnice boste z rezervacijo odšteli 13 evrov, medtem ko jih boste na dan ko Žurnal24 main
V torek se bo v Gali Hali prvič predstavila francoska zasedba Zenzile, ki ljubiteljev dub glasbe zagotovo ne bo pustila na cedilu.

Ljubitelji glasbe, ki se navdušujejo nad dub sceno, v torek čaka prava poslastica. V goste namreč prihaja Zenzile, nadarjenih pet glasbenikov, ki so se našli leta 1996. Skupina, ki je v 90 letih igrala pomembno vlogo v razvoju francoske dub scene, nikoli ni podlegla tržnim zahtevam, saj je razvijala in nadgrajevala svojo glasbo, velikokrat pa jo je premamilo eksperimentiranje z različnimi glasbenimi žanri.

Zenzile so se vedno osredotočali na svoj unikaten zvok, ki je izredno bogat in raznolik. Z navdihom v post-punku, dubu, folku, rocku, soulu in jazzu jim je uspelo ustvariti edinstvene plošče. Na prodajnih policah je te dni že moč dobiti zadnjo ploščo Pawn shop, ki jo bodo perdstavili na nastopu v naši rpestolnici.

Pred in po koncertu vas bo na odru zabaval Free Form Dub.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.