Magazin > Film & Glasba & TV
2190 ogledov

Game Over zamenjali enega člana

Game Over
1/3
Marko Delbello Ocepek
Skupina Game Over je na zadnjem nastopu presenetila in predstavila novega člana. Koga so zamenjali?

Že skoraj legendarna pop skupina Game Over, ki je najstnice s svojimi hiti navduševala pred 15. leti, je danes malce drugačna. Pred včerajšnjim nastopom v ljubljanskem Cirkusu so na Facebooku počasi razkrivali, da oboževalce čaka novo presenečenje. Kmalu smo lahko ugotovili, da gre za novega člana in po reklamnih panojih sodeč presodili, da je novi član 'nadomestil' Steffania.

Steffania je zamenjal nekoliko mlajši Alen, ki pa je v skupino New Game Over, kot se zdaj imenujejo, prinesel nekaj novega vetra. Fantje so se odločili, da je čas za nove izzive. Seveda se zavedajo, da bodo še vedno morali zapeti katero od starih uspešnic, kot so Ubila si del mene, Igra za 2 in Naj vedo, a se bodo hkrati posvetili tudi novim projektom. Mark in Denis sta z Alenom sodelovala že pred tremi leti, ko so izdali balado z naslovom Žal mi je. Takrat so se kot skupina imenovali M. A. D., a ta vizija v praksi ni dolgo trajala.

Kako je do zamenjave člana sploh prišlo? Steffanio, najstarejši član skupine, si je želel ustvariti novo življenje in drugima dvema članoma naznanil, da se bosta z ženo preselila na Nizozemsko. "Šli smo vsak svojo pot. On je tam, midva sva tukaj in še vedno želiva ustvarjati glasbo in jo širiti med ljudi, saj to zelo rada počneva," je za naš medij povedal Mark in dodal, da med njimi ni prišlo do spora: "Ni nikakršnih zamer." Mark in Denis sta njegovo odločitev spoštovala, a se vseeno odločila nadaljevati s skupino.

Ker je usoda imela svoje načrte, se je, kot pravi Denis, vse skupaj nekako zgodilo in v igri je bil spet Alen. "Alen se je preselil v Mengeš, kjer živim tudi jaz, in kar naenkrat sva bila soseda. Vsi trije smo se dobili na pijači in Alen je povedal, da ima že napisan refren za novo pesem. Ko sem ga slišal, sem rekel: 'Super, daj mi nekaj časa, da napišem še ostali tekst,' in tako že imamo novo pesem, ki bo izšla junija," je za Žurnal24 povedal navdušeni Denis in dodal: "Ko je prišel Alen, so se nam odprle neke nove poti. Tudi sami tega nismo pričakovali. Nismo pričakovali, da bomo sodelovali s tujim producentom, da se bomo lotili malce večjega projekta ..." Mark pa je dodal: "Odrasli smo in ne moremo delati glasbe, podobni tisti izpred vrsto let. Pop glasba s pridihom r'n'b-ja, ki smo jo delalo takrat, danes ne pije več vode."

Skupina se podaja na novo pot in po tiho upa, da bodo s svojo novo pesmijo, ki jo bodo izdali ob začetku letošnjega poletja, osvojili tudi malce širši trg. Ker so napisali pesem v hrvaščini, so stopili v kontakt s tujim producentom, ki pokriva velik del nekdanje države Jugoslavije in ga s pesmijo navdušili. "Pohvalil je pesem in tudi nas kot vokaliste. Predlagal je, da naredimo nekaj večjega in ko smo po dvajsetih minutah v studiu poslušali demo posnetek, smo ostali brez besed," je povedal Denis in za konec dodal: "Ljudje ne bodo dobili tega, kar pričakujejo od nas."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.