Magazin > Film & Glasba & TV
79 ogledov

Gledalci besni: "... vam mater, spet vse zrežirano"

Alen Andrić Ana Gregorič
Včeraj je hišo Big Brother moral zapustiti 34-letni Alen Andrić.

Šov Big Brother je včeraj zapustil Alen. Stanovalci so se tega razveselili, saj je bil Alen eden najbolj osovraženih tekmovalcev, povsem druga zgodba pa so gledalci, ki ponovno trdijo, da je vse zrežirano, saj bi zunaj raje videli radoživo Almo.

"Vam mater lopovi. Spet use zreziran. Alma sam zato ostala, ko šov dela. Ceu tedn mela najmanj glasov, pol pa kr naenkrat ma Alen najmanj ... Mrš cigani!""
 
"Ma to ni realno ... Alma je imela najmanj glasov, zdaj pa je naenkrat imela več glasov kot Alen, ven bi mogla it ... Niste normalni BB ... Vse je zrezirano ... Sramota ..."
 
"ALMA bi morala iti ven, zopet so nekaj zasuštrali. Aja, drugi teden pride novi tulipan v hišo. Alma se bo vsedla na novi cvet. Zato jo še rabijo v BB."
 
"Prirejeno. Alma bi morala ven. Slovenski bb hoče samo sex in nič drugega, pa kakšnega otročka, da nekdo naredi notri. Kaki bedniki."
 
"Alma ostaja, valda, če prihaja baje od Jasmina bivša not ... More zavijat z rokami pa se kregat. Halooo ... More se dogajat."
 
In to so le nekateri izmed besnih komentarjev.  A po toči zvoniti je prepozno. Alen je BB zapustil, v šov pa prihaja nova oseba, vendar ne Jasminova bivša, temveč oseba moškega spola. Se bo Alma res spet presedla?
Komentarjev 3
  • fižolček 21:45 27.marec 2016.

    KUHINJA PA KUHINJA PA VODIT BI MORAL BINE VOLČIČ

  • colio 14:40 27.marec 2016.

    zanimivo,da se v slovenskem Big Brotherju zaljubljajo in davajo dol migranti , ki se zelo mučijo z izgorjavo slovenščine !!...bedarija.Toliko,kot stane produkcija Big Brotherja bi lahko imeli zakupljenih 21 dirk formule 1 !!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:29 27.marec 2016.

    Takoj k sm vidu reklamo za novo sezono BB sem vidu da ne bo to zame. Voditeljca že na prvi pogled zgleda k lutka namest ene sposobne voditeljce. Takoj mi je zadišal po nizkotnosti ..takoj. In vsakič ko kej slišm ...prikaži večm o BB se potrdi to da sem imel prav. Vse je narejeno izredno nizkotno, velik zgleda načrtovanga kar je popolno nasprotje od tega kr naj bi resničnostni šov bil. V bistvu je to k film sam da slabše kvalitete. Poudarek je na šovinizmu, resničnosti je pa komaj za eno malenkost.