Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Grška poroka, tokrat še obilnejša

Moja obilna grška poroka 2
1/9
Blitz
Toula se vrača. Tokrat se pripravlja na poroko, ki je ni pričakovala in ki bo še večja od prve.

Toula je še vedno poročena z Ianom, s katerim imata hčerko Paris. V življenju skuša najti pravo ravnotežje med vlogama mame in žene, za vrat pa ji še vedno diha njena grška družina.

Hočeš noče se je Toula vsaj malce spremenila v svojo mamo, saj sta si hčerko Paris pogosto v laseh. Jabolko spora so pričakovanja staršev in družine, ki se ne nujno skladajo s Parisinim pogledom na svet. 

O tem, kam je šla ljubezen, se sprašujeta tudi Toulina starša, ki izvesta presenetljivo novico. Ne preostane jim drugega, kot da zaplet poskusijo rešiti z grško poroko. Še večjo kot je bila Toulina. 

 

 

Scenarij delo glavne igralke

Srce in duša filma je igralka Nia Vardalos, ki je napisala scenarij, odigrala glavno vlogo in bila tudi v vlogi izvršne producentke filma. Vrača se tudi John Corbett v vlogi njenega moža. Vlogo hčerke je odigrala Elena Kampouris. Poleg omenjenih so v filmu nastopili še Gia Carides, Lainie Kazan, Louis Mandylor, Michael Constantine in drugi. Režiral je Kirk Jones, ki je režiral tudi film Nany McPhee - čudežna varuška in Kaj storiti, ko pričakuješ.

Film bo v naših kinodvoranah na ogled od 31. marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.