Magazin > Film & Glasba & TV
17364 ogledov

Igra prestolov: Teh golih scen ne boste nikoli pozabili

1/6
Katerega ste si najbolj zapomnili?

Kot piše ameriška revija GQ naj bi v sedmih sezonah serije Igra prestolov predvajali kar 72 scen, v katerih je prikazana eksplicitna golota ali seks. No, nekatere od vseh teh scen, so se mariskateremu oboževalcu serije za vedno vtisnile v spomin.

Cersei in Jamie

V prvem delu prve sezone smo spoznali brata in sestro Lannister, Jamieja in Cersei, ki imata skupaj kar tri otroke, a svoje razmerje pred drugimi skrivata. Ne samo, da serije s sceno njunega seksa gledalca prvič šokira, Jamie enega od Starkovih otrok pahne skozi okno, da ne bi povedal, kaj je videl.

Cersejin sprehod sramu

Cersei se je morala gola sprehoditi skozi King's Landing, med tem ko je ljudstvo vzklikalo 'Sramota!'. Igralka Lena Heady je za ta prizor potrebovala dvojnico, saj je bila v tem času noseča.

Melisandre pokazala pravi obraz (in telo)

Privlačna Melisandre je v prvi epizodi šeste sezone prvič pokazala, da je v resnici zelo stara gospa. Pri mladosti jo ohranja čudežna ogrlica.

Daenerys izgubi devištvo

»Mama zmajev« je bila na začetku serije, v prvi sezoni, še zelo nemočna in neodločna. V prvi epizodi jo je vodja divjega plemena Khal Drogo posilil. Ustvarjalci serije so tudi tu poskrbeli za nazorno sceno.

Vrnitev Jon Snowa

Zadnje sekunde šeste sezone vidimo, da se je, sicer mrtev Jon Snow prebudil in se vrnil med žive. Jon leži na mizi, popolnoma gol.

Kralj Joffrey nadleguje prostitutke

Joffrey je veljal za zelo krutega vladarja, kar se je dokazalo večkrat, še posebej pa, ko je dve prostitutki prisili v seks in v pretepanje. Za nekatere je bila ta scena preveč. Več v videu.

Oberyn in Ellaria v bordelu

Ena najbolj znanih biseksualnih orgij serije.

Littlefinger uči prostitutke

Lastnik bordela opazuje dve prostitutke med tem ko se oralno zadovoljujeta in jima ukazuje, kaj morata delati, kako izboljšati svoje usluge.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.