Magazin > Film & Glasba & TV
23857 ogledov

Jan Plestenjak sporočil slabo novico

jan plestenjak NEO VISUALS
Na ta datum je prestavljen koncert.

Jan Plestenjak se je zelo veselil tradicionalnega koncerta, ki ga prireja na dan zaljubljencev. Pred dnevi je povedal: "Časi so težki in ne gremo podirat lastnega rekorda, temveč orati led, ki ga je zaradi omejitev naredila dvoletna pavza na koncertnih odrih. To potrebujemo mi in verjamem, da to potrebuje tudi publika. Upam, da nam uspe izpeljati koncert v začetku tega leta. Na tisoče ljudi je že kupilo vstopnice in koncert bo v vsakem primeru izpeljan, tudi če ga bomo morali prestaviti. Ne morem vam povedati, kako zelo vas pogrešam … kako pogrešam nastopanje pred vami in čarovnijo, ki se zgodi ko smo skupaj!"

Njegove besede so bile preroške ... Koncert je moral žal odpovedati. 

"Že na tisoče vas ima vstopnico za moj koncert v Stožicah. Koncerti so žal še vedno omejeni na 750 obiskovalcev. Glede na situacijo s covidom bodo vsi koncerti v Stožicah prestavljeni. Moj koncert se prestavlja na 14. maj," je zapisal na Instagramu in vse, ki na ta dan ne bodo mogli priti v Stožice, usmeril na spletno stran Eventima. "Res srčno upam, da se do takrat ta dvoletna mora umiri in zapojemo skupaj na tem največjem prizorišču v Sloveniji. Se vidimo!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.