Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Kaj dela Tanja Žagar v Gostilni?!

žan, tanja POP-TV-2
Danes zjutraj je v šov Gostilna išče šefa vstopila Tanja Žagar.

Zgodaj zjutraj je pozvonila na vrata in tekmovalce ‘’spodila’’ na delo, razen Žana, ki je dobil nalogo, da Tanji za že dobro poznano rubriko Šef za slavne pripravi njeno najljubšo jed.

Ker je v Gostilni išče šefa teden sladic, so Tanjo vprašali, kaj je njena najljubša sladica. Tanja pravi, da se pri sladicah največkrat drži receptov, sicer pa rada tudi improvizira. "Zelo težko se držim tistega dela recepta, kjer piše, da mora določena sladica, preden jo "napademo", nekaj ur mirovati v hladilniku, da se strdi. Jaz se namreč v svoji glavi (zaradi nestrpnosti in seveda lakote) vedno znova prepričam, da je zagotovo že! In ko umetnino po pol ure vzamem iz hladilnika in jo začnem rezati, ta seveda močno spremeni svojo obliko. (smeh) Enkrat do zdaj pa mi je le uspelo! Kako? Tako, da sem tiramisu pripravila tik preden smo se odpravili na koncert in ko sem se vrnila domov, je bil pripravljen na moje sladkanje!"

Več o Tanji boste videli jutrišnji oddaji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.