Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Kdo bo zastavljal uganke?

Johnnyja snubijo za vlogo Ugankarja. Žurnal24 main
Producenti novega filma o Batmanu, Vitez teme, že razmišljajo o naslednjem filmu. Zlobneža bosta tokrat Ugankar in Pingvin.

Ne le da razmišljajo o novem filmu, v mislih imajo tudi že igralca, ki bosta sive lase povzročala junaku. Batmana bo spet odigral Christian Bale, gledalce pa naj bi navduševala še Philip Seymour Hoffman kot Pingvin in eden od najbolj priljubljenih igralcev Johnny Depp kot Ugankar.

Producenti so prepričani, da se Johnny ne bo mogel upreti njihovi ponudbi. "Johnny je profesionalec. Uspel bo slediti navodilom režiserja Chrisa Nolana in kljub temu ustvariti svoj lik," je dejal neimenovani vir. "Hkrati je Hoffman idealna izbira za Pingvina."

Ugankarja je na malih zaslonih igral Frank Gorshin, v filmu iz leta 1995 pa se je vanj prelevil Jim Carrey. Hoffman pa bo kot Pingvin nasledil Burgessa Mereditha in Dannyja De Vita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.