Magazin > Film & Glasba & TV
9337 ogledov

Kmetija: Po Poptevejevi odločitvi razgrajanje in solze

kmetija2017
1/6
POP TV
Tekmovalec ponorel!

Včerajšnja epizoda šova Kmetija je bila zelo čustvena, pa ne zato, ker je morala Darja domov. Ta je izgubila proti Mileni, ki se je, čeprav že več dni govori, da hoče takoj domov, borila za obstanek.

Producenti šova so namreč na novo sestavili družini. Damijan in Maja sta ostala vodji skupin, ostali pa so izžrebali, kje bodo prebivali. Peke tako sedaj sestavljejo Maja, Monika, Mirela, Tomaž, Sabina in David, mlinarje pa Damijan, Deja, Robi, Mitja, Boris, Katja in Milena.

Kmetija Magazin Med letošnjimi tekmovalci Kmetije tudi tat

Mirelo je odločitev zelo prizadela. "Ne maram sprememb. Mi je pa dala ta sprememba energijo, da se potrudim, da grem čim prej domov,“ je povedala kandidatka, ki je na poti v hišo pekov zajokala. David pa je imel druge težave. Pri mlinarjih je namreč pustil klobuk, ki mu ga je prijatelj poklonil za srečo. Ker se Damijan ni odzival na njegove kice, je preskočil ograjo in s tem prekršil pravila igre. Še bolj kot to, ga je ujezilo, da ni bil deležen nagrade, ki bi mu kot člani mlinarjev pripadala. "Pomagali smo zmagati, pa nam niso pustili jesti palačink,“ je povedal in brcnil v vedro. Nato se je vrnil nazaj v hišo mlinarjev in začel pakirati svoje stvari, češ da gre domov. "Tega se ne grem. Prosiš, da bi se lahko najedel, pa ti rečejo, ne boste zvečer, vsi boste jedli. Ku***,“ je bil besen 32-letnik, ki se je pozneje na srečo pomiril in ostal na posestvu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.