Magazin > Film & Glasba & TV
4839 ogledov

Kmetija: "Posr*** se bom, majkemi, in ti dala na vzglavnik"

kmetija2017
Je šel David predaleč?

kmetija2017 | Avtor:
V družini mlinarjev je spet počilo, tokrat med Sabino in Davidom. Slednji je bil besen, ker je Sabina zažgala pšenični zdrob in se je zaradi tega odpovedal zajtrku. Sabina je priznala, da zdrob ni bil popoln, a da ni bilo tako hudo, da se ga ne bi dalo pojesti.

David se ji je kljub temu maščeval. Na vzglavnik ji je namazal zdrob, da je bilo videti, kot bi nekdo bruhal na njeno posteljo.
Sabina je znorela in pred vsemi kričala: "Posr*** se bom, majkemi, in ti dala na vzglavnik.“ David je to grožnjo sprejel s smehom in v kamero povedal, da nanjo ne bi bil prav nič jezen, če bi na svoji postelji res našel iztrebke. "Umil bi in posušil,“ je ostal miren. Tekmovalka je prepričana, da so se vsi zarotili proti njej. "Težko mi je, hudo mi je, ker me vsi zajeb*****,“ je dejala Sabina, ki so jo prav tako zelo prizadele besede, da nič ne dela.

Za piko na i jo je iz družine izgnal še njihov vodja Damijan. Poslal jo je k pekom, naj njim pomaga pri opravljanju tedenske naloge, ker v svoji družini povzroča zdrahe. "Izdana sem bila,“ je potožila Sabina.

 

Komentarjev 2
  • gardino 15:28 04.oktober 2017.

    Obvestilo o nizkih obrestnih kreditih in ponudbi za financiranje. Ali so vas zavrnile številne banke? Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo vaših dolgov? Tu smo, da vam pomagamo, da bi našli ustrezno rešitev za vaše težave. Tako nudimo posojila zainteresiranim posameznikom ...prikaži več z nizkimi obrestnimi merami od 3% do 3,5%. WhatsApp: +330675086165 davidlarsonfinance@gmail.com davidlarsonfinance@gmail.com

  • maresem 11:26 04.oktober 2017.

    sabina, samo poserji se idiotu na povšter.... drugače imaš pa dobre sise...mmmmwaaa...