Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Ko se zatresejo digitalne neonske luči

Neonlight Arhiv izvajalcev, MySpace
Digitalna temnica Illegal kruja bo z zvočnimi biči in vibrirajočimi basi še zadnjič letos prebičala stene ljubljanskega podzemlja K4. Kri vam bodo pili neonsko obsijana varovanca Neonlight, domači Smooth in drugi. Štart je ob 23. uri!

Tokratna uvožena doza bobna in basa prihaja iz Leipziga, pomembnega kulturnega središča v Vzhodni Nemčiji, znotraj katerega sta se našla Nize5ive (Tobias Jakubczyk) & Pitch'n'Sulphur (Jakob Thomser). Z vrtenjem ter produkcijo glasbe in žurov sta se začela ukvarjati konec 90-ih let prejšnjega stoletja.

Po dolgi poti se je njun preboj v mednarodno ligo pričel dve leti nazaj, ko sta pritegnila pozornost slovitejših glasbenikov, kot so Optiv in Blokhe4d, njuni izdelki pa so se znašli v setih Dieselboya, Black Sun Empire in Panacee. S celotnim naborom zvenečih imen, ki so v Illegalni temnici že dobili svoje mesto, fanta prihajata tja, kjer je njun zvok doma.

Premražena telesca pa bo pred njima ogrel domači Smooth, ki se hitro vzpenja po stopnicah v deželo bobenbasovskih linij. Kaj je v pogovoru z nami ta teden povedal mladi ambicioznež, si preberite tukaj.

Da trganje membran iz zvočnikov ter ušes ne bo trajno izželo vaših duš, bo na malem plesišču
sobivala simbiotična zvočna podlaga manjše hitrosti in intenzivnosti, ki širom sveta vibrira pod imenom dubstep. Iz zakladnice svežih zvokov bodo vaše plesne čeveljce zibali zvoki umazanega dubstepa in nežnejšega drum'n'bassa.

Cena vstopnice do polnoči znaša pet evrov, pozneje pa devet evrov (študent/letak osem evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.