Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Koncert Rebelde vse bliže

Jih želite osebno spoznati? Žurnal24 main
Odštevanje do koncerta izjemno priljubljene mehiške skupine Rebelde se je že začelo. Z malo sreče si boste koncert lahko ogledali zastonj.

Rebeldemanija je zajela tudi Slovenijo. Mehiška skupina se bo na svoji turneji, ki naj bi bila njihova zadnja, ustavila tudi v Sloveniji. Anahi, Dulce, Maite, Alfonso, Christian in Christopher, ki so na glasbenem trgu debitirali decembra 2004 z albumom Rebelde, bodo imeli v Sloveniji dva koncerta.

Velik uspeh
Uspeh skupine je presenetljiv, saj so nastali v okviru televizijske uspešnice Rebelde. Prvi trije singli Rebelde, Solo Quedate En Silencio in Salvame so kraljevali na vrhu mehiških lestvic, nato pa osvojili še portugalsko, brazilsko in ameriško tržišče. Skupina je po prvencu izdala še albume Nuestro Amor, Celestial in Rebels, ki je njihov prvi album v angleškem jeziku. Zadnji studijski album, Empezar Desde Cero, so izdali novembra lani.

Skupina naj bi se po koncu turneje Empezar Desde Cero razšla, kar je razburilo najstnike po vsem svetu. Protestirali so tudi slovenski oboževalci, ki so na Prešernovem trgu izrazili svoje nasprotovanje razpadu.

Z malo sreče do vstopnic
Koncerta v Ljubljani sta tako najverjetneje med zadnjimi in za njihove oboževalce dogodek, ki ga ne gre zamuditi. Na spletnem portalu www.zurnal24.si smo za vas pripravili nagradni kviz, s katerim si lahko priborite vstopnico za ogled koncerta skupine Rebelde. Če boste pravilno rešili kviz in boste izžrebani, si boste glasbeno poslastico lahko ogledali zastonj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.